Helg och sånt.

Det här underbara vädret vi haft den här helgen, kan vi få behålla det resten av året, tack?

Igår tog jag Camilla under armen och gick ut på långpromenad ut mot Orminge. Jag och Camilla bor i samma område och har surrat om den här promenaden i över ett halvår så det var på tiden att den blev av. Och vi fick ju det bästa vädret som sällskap! Så det blev kurragömma i skogen, halka runt på isen och en guidad tur av det K-märkta Orminge. Alldeles ruskigt trevligt hade vi.

Denna söndag har jag däremot inte lämnat lägenheten utan mest irriterat mig på den ihållande solen som reflekterat i min teve och stört mitt “New Girl“-maraton. Livets kontraster. Jag har för övrigt utvecklat en seriös girl crush på Zooey Deschanel.

Ni får ursäkta om mitt huvud inte riktigt fungerar som det ska idag. Rödvin gör sådant mot en. Vinkritikerna gör sådant mot en. En mer detaljerad rapport av gårkvällens bravader kommer när jag fått ordning på motoriken och alla mina hästar i rad etcetera. God afton.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

FEM SÄTT ATT ANVÄNDA HÖJDPUNKTER I INSTAGRAM STORIES

5 sätt att använda featured instagram stories

Har du sett de där runda ikonerna överst på folks Instagramprofiler? Där det står höjdpunkter? För sisådär ett år sedan dök möjligheten upp att “nåla

Releasefrulle för Livsstilsbibeln!

Inlägget innehåller annonslänk för Bokus & Livsstilsbibeln Happy Monyay, kompis! Det är väl inte mer än passande att inleda denna måndag med att berätta om

Logfest

8 bilder från vecka 28

Hallå kompisar! Hur mår ni i värmen? Jag sitter i uterummet och har öppnat upp alla glasväggar men luften står helt still och jag rinner

Odlingssäsongen börjar NU!

Det blåser utav bara den men idag har temperaturen klättrat hela vägen upp till dryga åtta plusgrader och helgen bjöd på sol och vindstilla så