Jag är hemlös.

I tisdags sa jag upp min lägenhet och runt jul lämnar jag Borås till handlingarna. Nu bär det av mot Stockholm, mot nya äventyr, nya människor, en ny era.

Att jag har varken lägenhet, jobb eller annan sysselsättning än stör mig faktiskt inte så mycket. Det ordnar sig. Mina allra bästa vänner är stationerade i Stockholm och så länge jag har människor runt mig som jag älskar och som älskar och stöttar mig så ordnar det sig. Det är vad jag behöver mest just nu, ha människor runt mig som kan ge mig trygghet. Det är en trygghet jag behöver mer än både jobb och lägenhet just nu. Även om de två underlättar något.

Min lillasyster har varit på besök de senaste fem dagarna och det har varit underbart härligt att ha henne här. Älskar dig Anna!

Och i helgen kommer Mathias och hälsar på. Det vankas god mat, vin och hög mysfaktor. Precis vad vi båda behöver just nu tror jag. En myskväll i goda vänners lag. Eller god väns lag. Eller.. äsch.

4 svar

  1. Ska göra nåt jag aldrig har gjort förut (och förmodligen aldrig kommer att göra igen)… kommentera! Men speciella tillfällen kräver speciell ansträngning eller vad är det man säger.. 😉 Det enda jag egentligen vill säga är hur varmt välkommen du är till Staden, Den Enda Staden om du frågar mig.. Bye bye Bårre.. Ska bli fullkomligt underbart att ha dig inpå knutarna darling!! Puss!

  2. Linda > Jag tror det med. Tack desamma! 🙂

    Helena > Modigt? Jag vet inte, men tack. Jag hoppas det!

    Soffis > Vad skådar mitt norra öga? En kommeeentaaar??? Wow! 😉

    Tack älskling, det känns jättebra att du tar emot mig med öppna armar! Och du, kommentera mera, me likey! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hoppbild på Skotertur

Skotertur på fjället

Måndag i Stockholm och jag drömmer mig tillbaka till Åre, Winter Workation och en helt annan måndag för två veckor sedan då Åreguiderna tog med

Höstfin i håret

Jag har klippt mig! Och även fast det bara var typ i maj jag klippte mig sist så känns det som en evighet. Och det

I min iphone

Vilka appar har jag i min iPhone?

Såg att Sandra gjorde ett sådant här inlägg om sin telefon härom veckan och tyckte det var lite kul så nu härmapar jag och visar