Hej januari du är fin och stormig

Hej januari du är fin och stormig

Alltså det här med ny bloggdesign gör ju under för bloggpeppen! Helt plötsligt går jag omkring och funderar på blogginlägg jag vill skriva och bilder jag vill ta. Kul!

Och med det presenterar jag här ett inlägg om: väder! 😅

(Och ja, jag är tydligen sån som lägger in emojis i blogginlägg numera. Jepp. Vet ej vad vi tycker om det egentligen?)

Januari 2021

Januari drar mot sitt slut och den här årets första månad har varit det bästa och värsta i väderväg. Vi har dels fått sådana här magiska dagar då solen skiner, det är helt vindstilla och iskristallerna är som små konstverk.

Dels har vi fått det här:

Foto 2021-01-13 11 31 56

Foto 2021-01-13 11 55 16

Foto 2021-01-15 11 47 44

Vi har haft två riktigt stormiga tillfällen som gjorde att snön drev helt galet och tog sig in banne mig överallt! Det är inte helt vanligt att man har snödrivor INNE i garaget tänker jag annars.

Men jag tycker vi tittar på de riktigt fina dagarna istället.

Januari 2021

Januari 2021

Januari 2021

Januari 2021

Januari 2021

Januari 2021

Januari 2021

Januari 2021

Januari 2021

Jag älskar vintern. Jag älskar årstider. Och väder. Jag kan tänka mig en månad till av detta sedan är jag redo för vår. Jag vill ha fågelkvitter och värmande sol i ansiktet. Men först kanske jag ska försöka mig på att åka lite skidor?

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Linda

Producera eller reagera

Foto: Jacqueline Wester Hej vänner! Hur mår ni idag? Hörrni, jag har tänkt på en sak. Eller, jag har tänkt på rätt många saker, det

Vårvinter i skogen!

Känner ni? Solen värmer igen. Den värmer faktiskt! Idag tog jag och Leia en lyxpromenad i skogen i 1,5 timme. Hon gick lös och sniffade

106. Om att lägga fokus på rätt saker med Flora Wiström

När Flora Wiström, bloggare, skribent och författare, gästade podden för fem år sedan, som min andra gäst någonsin, delade hon bland annat med sig av sina bästa bloggtips och outade sig själv som hipsterbloggare (med lite hjälp från mig).Nu är hon til…