Företagarkväll och jätterött hår?

Jag vet inte riktigt vad som pågår med mitt hår just nu. När jag var hos min frisör i oktober så blekte jag håret och det var jättefint – i typ en vecka. Sedan började det antaga en rödlätt ton.

Och nu är vi här. Det ser ju full on orange ut. Eller mer ”strawberry blonde” om man ska vara optimistisk? Jag har väldigt järnrikt vatten (egen brunn) men brukar inte det göra håret grönt?

Oh well, jag och min nya frisör (har bytt för Mari bestämde sig för att skifta karriär) tar det lite piano just nu eftersom mitt hår tydligen har gått av baktill och ja.. kanske bra att inte jävlas med det då?

Men nu var det ju inte mitt hår vi skulle prata om utan det faktum att jag var så jävla SNYGG i torsdags! 😎 Skoja. Inte.

Jag var i alla fall piffad till tänderna för jag skulle på Företagarkvällen! Och när det bjuds på galej får man ju passa på.

2020-02-06 21.20.35

Precis som förra året hade jag Jennie som min dejt! Hon var gladare över mitt sällskap än hon ser ut.

2020-02-06 20.15.09

Den här företagarekvällen är ett kalas för Öviksföretagare (rimligt) där det äts mat och delas ut priser och så bjuds det på underhållning! Detta året i form av Brynolf & Ljung (jag blev GALEN redan efter första numret pga fattar NADA) och Martin Stenmark.

Och denna rödbetspryttl fick vi till förrätt!

2020-02-06 21.21.55

Inte nog med att jag fick Jennie mitt emot mig – jag fick hennes ljuvliga man Jon som min bordsherre (visst sitter herren till vänster?). Väldigt lyxigt. Han ville sniffa på mitt hår.

2020-02-06 21.23.31

Jennie hade en kille från Bilbolaget som bordskompis. Minns inte vad han hette (förlåt).

2020-02-06 21.24.34

Och på min andra sida satt Anders!! Vi hälsade på varandra och jag sa ”men vi känner ju varandra” och han sa ”ja det gör vi va?” och sedan började ett grävande i minnena tillbaka till 2000 då han gick Musikmakarna och jag gick Medieproduktion och vi partajade lite ihop och hade gemensamma kompisar och så hälsade han på mig en gång i Borås och så var vi på Idolfinalen ihop 2004. Så knäppt att vi hamnade bredvid varandra. Och kul!

Också anledningen till att jag missade typ varenda prisutdelning för jag satt och surrade gamla minnen. Förlåt och grattis till alla som vann?

2020-02-06 22.04.08

Sedan fick Jon tag i min kamera. Det fanns väldigt många bilder i den här stilen när jag tittade igenom den dagen efter.

2020-02-06 23.20.34

Kaninen Jennie. Skitkul efter några glas vin.

2020-02-06 23.30.43

Sedan blev det Martin Stenmark. Något som också är skitbra efter några glas vin.

2020-02-06 23.44.47

Jag kommer inte heeeeeeem ikväääääälll”. Typ enda låten jag kan med honom?

2020-02-06 23.45.39

Jennie och Elin. <3

2020-02-07 00.39.16

Och sedan hamnade vi i baren och Elin pimpade ut sin man till mig så nu ska vi tydligen fika (det står så i min kalender?) och så dök Håkan upp och sedan drack jag all gin som fanns på hela arenan och det var det för den kvällen.

Jag tror fortfarande det råder kemisk obalans i min kropp. Man är ju inte 22 längre såattsäga.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

9 svar

  1. Vilken spännande kväll det verkar ha varit! Vad gäller rött och grönt hår – har för mig att det är klor blont hår kan bli grönt av. Så inte långsökt att hår blir rött av järn?

  2. Kan INGET om hår, men rent allmänt låter ju ”gått av” mindre bra… Järn eller inte – färgen passar ändå dig!
    Låter som en hejdundrade bra kväll dessutom…

  3. Grönt hår får du om det är mycket koppar i vattnet.
    Det kan man ta bort genom att skölja med citronsyra utblandat i vatten.
    Skulle gissa att ditt röda hår beror på järnet. Hur man får bort det ur håret vet jag inte, men ett vattenfilter kan vara läge att skaffa, då det också kan missfärga badrumsporslin och tvätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Gravid vecka för vecka

Gravid vecka för vecka – Avsnitt 2

Glad fredag! Idag släpps mitt andra avsnitt i Gravid Vecka för Vecka och i det här avsnittet berättar jag om hur jag kom fram till

Odlingssäsongen börjar NU!

Det blåser utav bara den men idag har temperaturen klättrat hela vägen upp till dryga åtta plusgrader och helgen bjöd på sol och vindstilla så

Årets första julbord

Jag älskar julbord. Så gissa om jag blev lycklig när jag blev medbjuden av Diadonna på årets första julbord anordnat av Lidl förra torsdagen. Vilken