Hemmafrun i bikini

Hemmafrun i bikini

Perfekt dag för en liten BBQ. Jag har redan hunnit glida in i bikinin och legat och lapat sol på balkongen en liten stund.

Nu ska jag försöka sätta ihop soffan i sitt ursprungliga skick, det vill säga, kämpa mig svettig med att försöka få tillbaka soffkuddarna i kuddfodralen. Detta är inte alltid det lättaste när de är nytvättade, det är som jeans, man får slita och dra lite för att de ska sitta som de ska.

Sedan funderar jag starkt på att gräva fram dammtrasan och dra en vända i vardagsrummet. Nackdelen med att solen kikar fram är att allt detta damm som legat gömt hela vintern i mörker, kommer fram i all sin glans.

”Du får gärna röra dammet, men var snäll, skriv inte i det.”

Defining moments. Igår var ett sådant. När man förhoppningsvis till slut vet vad som är viktigt och vad som är flyende.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

GRATIS WEBINAR

Min stora nyhet!

– Reklam för min egen verksamhet – Äntligen. Idag får jag äntligen berätta för dig om något som jag jobbat stenhårt med i över ett

En sväng till Borås

Fast egentligen inte.. jag ska förklara. Idag bjussar jag nämligen på en sån där ”realtidsblogg”! Alltså, jag bloggar samma dag som det inlägget handlar om.