In need of manikyr

Mina naglar är i desperat behov av manikyr. Inte en enda av naglarna är lika lång som någon annan och av någon mystisk anledning så är det alltid skit under mina naglar. Även fast jag inte är och gräver i skit alls på dagarna (inte på kvällarna heller för den skull). Och när jag står i kassan hela dagarna så verkligen känner jag hur folk stirrar på mina händer, eftersom de flyger omkring hela tiden med scanners och kvitton och skötselråd.

Var ska man gå om man vill ha en vettig manikyr till vettigt pris? Väldigt gärna inklusive lite härlig handmassage.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

5 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Skatten som är skogen

Det är fredag och julen står onekligen för dörren. För första gången i livet har jag varit i skogen (Kvaved) och sågat ned en egen

Ett stort beslut med hopp om fotfäste

Vi kämpar alla med samma demoner, med samma känslor av otillräcklighet och osäkerhet. Vi vill alla älska, bli älskade, känna oss behövda och fylla ett