In need of manikyr

In need of manikyr

Mina naglar är i desperat behov av manikyr. Inte en enda av naglarna är lika lång som någon annan och av någon mystisk anledning så är det alltid skit under mina naglar. Även fast jag inte är och gräver i skit alls på dagarna (inte på kvällarna heller för den skull). Och när jag står i kassan hela dagarna så verkligen känner jag hur folk stirrar på mina händer, eftersom de flyger omkring hela tiden med scanners och kvitton och skötselråd.

Var ska man gå om man vill ha en vettig manikyr till vettigt pris? Väldigt gärna inklusive lite härlig handmassage.

5 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Det är okej att vara nazist

Lördag kväll. Klockan närmar sig midnatt och jag har precis tittat färdigt på andra Guardians of the Galaxy. Helt okej rulle men som vanligt med alla

Nu börjar renoveringen!

Nu har jag bott i mitt hus i snart två månader. Det har varit lite jobbigt att det inte riktigt känts som hemma och jag

Jag är nominerad till Årets Landsbyggare!

Jag är en av finalisterna till titeln ”Årets Landsbyggare” i kategorin ”Attityd”!!!! Årets Landsbyggare är ett årligt pris som tilldelas någon som har gjort en