Inflyttningsfesten

Inflyttningsfesten

Inflyttningsfesten i lördags blev väldigt lyckad. Det var mycket tugg, mycket alkohol och mycket pussande. Pernilla pussade på Micke, Emma pussade på Berth och jag pussade nog på alla. Maries tortillastubbar blev en succé, receptet blev väl efterfrågat. Marie? Recept tack? 🙂 Men vad var det egentligen i den där bålen? Jag har fortfarande huvudvärk.

Det blev min nya H&M klänning som fick utgöra outfiten för kvällen. När jag tog på den, osminkad och ruffsigt hår, inga accessoarer och sockar, såg jag ut som en gravid hemmafru från 50-talet. Men det är otroligt vad accessoarer, smink och SKOR kan göra! Jag fick äntligen inviga min små guldälsklingar som jag inhandlade i Nice i somras! De ska dock inte användas utomhus, de guldklackarna tänker jag ICKE förstöra. På ögonlocken landade mina nyinhandlade skuggor ”bronze” och ”city jungle” från Make Up Store i en härligt färgsprakande kombination. Och med spetshandskar blev goth-retro-romantik-looken komplett.


Här är bilderna
, filmen kommer snart.. 😉

2 svar

 1. tortilla bröd
  ett paket pizzaost
  skinka som man strimlar i småbitar
  liite sambal oelek
  en förp. creme fraiche

  kleta ihop och he på tortillabröden och skär dom i små bitar.

  in i ugnen 200 c.

  jag går inte på ett exakt recept, man får höfta lite. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

What I did last weekend.

Förra helgen var jag bjuden på kalas. Det var AT som fyllde år och då vet man att det blir ett bra kalas, maken till

Sjutton bilder från februari

Glad söndag! Eller glad och glad. Ska jag vara helt ärlig har jag varit rätt kärv i humöret hela dagen. Högst oklart varför. Kollade så