Att jobba digitalt – mina bästa verktyg

Världen är konstig just nu. Jag har i stort sett slutat följa nyheterna för jag blir knäpp av alla enorma rubriker och hysterin som är #toapappergate. Till och med på mitt lilla ICA i Husum var det helt länsat på toapapperhyllan?!

Jag tänker ungefär 100 gånger om dagen på om inte hysterin egentligen är värre än sjukdomen i sig. Jag menar, en influensa är ju inte hela världen (om man inte tillhör riskgrupp SÅ KLART) men det faktum att hela världen stannar av har ju SÅ mycket mer jobbiga följder – som arbetslöshet, konkurs och allmän ekonomiskt mayhem.

Men usch, nu pratar vi inte mer om det. Min vardag har ju ärligt talat inte förändrats så mycket. Jag jobbar ju hemifrån som det är mest hela tiden ändå. Så allt är som vanligt, men ändå inte.

Leia ligger fortfarande bredvid skrivbordet i sin säng som har ganska precis samma färg som hon. Hon försvinner liksom i den litegrann!

Jag skissar på framtida idéer för min business och försöker få rätsida på hur min kunskap just nu kan vara till bäst hjälp för DIG och din business som soloföretagare. Och jag kom fram till detta – jag ska så klart bjussa på mina favoritverktyg!

Därför har jag satt ihop en rejäl guide med alla mina digitala favoritverktyg för att effektivisera din business!

» Du hittar den här!

Jag sitter redan och funderar på vad mer jag  kan sätta ihop till dig. Många frågor hur man säljer digitala produkter och tjänster, är det något som kan vara till användning? 🙂 Hojta i kommentarerna!

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Ögeltjärnsberget

Minivandring till Ögeltjärnsberget

Om du vill avnjuta skog och natur och en makalös utsikt i Höga Kusten men inte nödvändigtvis vandra jättelångt eller anstränga sig supermycket så har

Nyhetsmorgon

Datasaker på nyhetsmorgon

Hej hörrni! Imorse var en spännande morgon (och en tidig sådan) – jag var nämligen med på Nyhetsmorgon och pratade om min bok – “Yrke:

Vlog: Hemmafix & bokskrivande

Här kommer äntligen en ny vlogg från en helt vanlig lördag när jag gick i skogen med Leia, städade och skrev färdigt min bok. Precis

En blygsam gästrumsmakeover

Välkommen in i gästrummet! Det här rummet ligger ovanför köket och har varit lite av ett “ställ-all-skit-som-inte-får-plats-nånstans”-rummet sedan jag flyttade in i huset för 1,5