Jag har semester! Det är dag fyra och jag tycker faktiskt jag glidit in i semesterlunken alldeles utomordentligt i år.

Foto 2021-07-04 14 23 28

Jag har badat! Det hjälper alltid för att få semesterfeeling. Det har varit bisarrovarmt här senaste veckan (27-30 grader varje dag) så för att hjärnan inte ska koka bort måste man nästan doppa den nån gång om dagen.

I söndags tog jag med mig SUP:en och så mötte jag upp Jenny och hennes barn för att paddla, bada och fika. Jag tänkte jag skulle vara borta nån timme, slutade med att jag var borta mest hela dagen. Så ljuvligt var det!

Foto 2021-07-04 14 41 52

Vi paddlade/simmade ut till flotten där vi dukade upp fika och Ove dubbade flotten ”Oves ö” dit alla var välkomna.

Foto 2021-07-04 14 46 29

<3

Foto 2021-07-04 15 06 21

Sedan ville Jenny testa SUP:en och det tog typ tre försök sedan paddlade hon på utan problem. Själv kan jag fortfarande inte stå upp mer än fem sekunder. Men jag är inte kränkt eller missunnsam eller så. Nej då. 🙃

Foto 2021-07-04 20 05 48

Det har kommit en liten kyckling! Naturruvad och kläcktes för ganska precis två veckor sedan. Och redan sover den under mammas (en av dem) vinge uppe på pinnen. Imponerande! Vilmer (syrrans son) är två månader och kan varken sitta eller stå, än mindre flyga upp på en pinne. Vi människor är värdelösa som släkte alltså.

Foto 2021-07-06 18 36 59

Och så har jag badat mer! Härom dagen efter att jag haft familjen här på ett målarpass åkte jag iväg och tog ett kvällsdopp i en sjö i närheten (där vi städade för nån månad sen om du minns?)

Foto 2021-07-06 21 13 10

Och sen kom Carin igen! Hon har varit i Skellefteå och hälsat på sin mamma och är nu på väg söderut igen så passade på att stanna här och dricka en massa vin och äta middag. Ljuvligt.

Foto 2021-07-07 10 44 01

Och det är semestern hittills. Rätt lojt och lugnt och så. Alldeles precis perfekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Kom och träffa mig på bokmässan!

Nästa vecka kommer gå ner i historien på min bucket list – jag ska nämligen närvara på Bokmässan i egenskap av FÖRFATTARE! Det är så

67. Ida Warg

Ida Warg är en sprudlande multitasker! Hon driver en livsstilsblogg med fokus på hälsa, hon har en YouTube-kanal med 160.000 prenumeranter, hon instagrammar, och har dessutom podcasten Den Friska Wargen tillsammans med Viktor Frisk.Och …

En utflykt till Genesön

Det är lördag. Jag har klänning på mig. Solen skiner och jag har varit ute och sprungit i skogen med Leia. Familjen är här, vi

Hej från en fredag i solen

Vilken fantastisk fredag vi har haft här i Stockholm! Två grader varmt och strålande sol lockade ut mig och Leia på en lite längre promenad