Inredning: Nytt i köket!

Titta! Ett riktigt köksbord! Under de fyra år jag bott i den här lägenheten har jag haft ett sånt där litet fyrkantigt bord, i vitt och stål, och jag har nog hatat det varje dag. Att det skulle ta fyra år för att ett vackert bord i massivt trä skulle få flytta in är lite av en skam, men nu är dagen här och den kräver ett litet halleluja. Nu ska jag bara plocka ihop det perfekta omaka gänget stolar på loppisar och sedan blir det middag hos mig varje dag.

Jag är även lite kär i tavlan, köpte den på en loppis i Övik förra veckan för 25 kronor, inramad och allt. Det är en reklamaffisch för Tivoli i Köpenhamn från 1982. Jag tycker den är så fin. Alla borde få ha en flygande häst i köket.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

  1. Den är fin, precis en sån hängde i skolhemmets matsal där jag bodde när jag pluggade i Köpenhamn. Tillsammans med andra gamla affischer för kaffe, kakao osv 🙂 Snyggt bord också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Fler hål i örat!

Jag tog inte mina första hål i öronen förrän jag var över 20 år gammal. 21 tror jag till och med att jag var. Jag

Linda Hörnfeldt

Influencers – ett gäng bedragare?

När man trodde att man hade bäddat ner frågan kring om influencer är ett ”riktigt” yrke (vad nu det är) så väcks den åter igen

Uteserveringspremiär!

Igår kom våren till Stockholm på riktigt. Eller till MITT Stockholm i alla fall. 17 grader varmt, vårkappan åkte på, sneakers prydde tassarna och det

Vecka 47

Hallå måndag och välkommen ny vecka! Jag sitter på flygplatsen i Övik och väntar på att boarda. Flyget är sent. Men mer om det längre