Titta! Ett riktigt köksbord! Under de fyra år jag bott i den här lägenheten har jag haft ett sånt där litet fyrkantigt bord, i vitt och stål, och jag har nog hatat det varje dag. Att det skulle ta fyra år för att ett vackert bord i massivt trä skulle få flytta in är lite av en skam, men nu är dagen här och den kräver ett litet halleluja. Nu ska jag bara plocka ihop det perfekta omaka gänget stolar på loppisar och sedan blir det middag hos mig varje dag.

Jag är även lite kär i tavlan, köpte den på en loppis i Övik förra veckan för 25 kronor, inramad och allt. Det är en reklamaffisch för Tivoli i Köpenhamn från 1982. Jag tycker den är så fin. Alla borde få ha en flygande häst i köket.

4 svar

  1. Den är fin, precis en sån hängde i skolhemmets matsal där jag bodde när jag pluggade i Köpenhamn. Tillsammans med andra gamla affischer för kaffe, kakao osv 🙂 Snyggt bord också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vad är ”äkta” egentligen?

Härom dagen blev jag taggad i ett inlägg på Instagram som fantastiska Sara hade skrivit. Sara är någon jag verkligen ser upp till, respekterar och

”Döden, döden, döden”

”Döden, döden, döden”. Så sägs det att Astrid Lindgren alltid började sina telefonsamtal med sin syster. För att ha ämnet ur vägen liksom. Avdramatisera det