Instalately: Nio solnedgångar

Solnedgångar

Idag är det torsdag så jag kör en liten #tbt (ThrowBack Thursday för er som inte hänger med i taggarna) till alla mina fantastiska solnedgångar som jag fick uppleva i sommar. Jag kände ett tag att jag verkligen spammade Instagram med alla mina vackra himlar men vad ska man göra när man har denna fantastiskhet framför sig? Plus, solnedgångar är en av de kategorier som ger mest likes på IG och jag är ju inte den som är den.. 😛

Jag är tillbaka hemma i Nacka igen och försöker styra upp mitt hemmaliv. Det är fantastiskt hur man ser sitt hem med helt andra ögon när man varit borta ett tag. Så nu är det storstädning på gång och jag tror bestämt att jag tänker möblera om idag också. Jag har redan organiserat om i min walk in och fixat förvaring för pressprover. Kanske ska jag ta mig för att måla om den där byrån med..?

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlogg: Bakom kulisserna på fotoutflykt!

För några veckor sedan var Rania på besök och vi spenderade en dag full med fotoäventyr, en föreläsning i stan och sedan ölprovning på kvällen.

Helgen då sommaren kom

Hej måndag! Hej juni! I helgen kom verkligen sommaren till Eldsmark! Över 20 grader (upp mot 25!) och strålande sol och jag som inte gillar