Instaweekend. Och så prinsessdopet så klart.

140608

Den här helgen har bestått av självvald eremitstatus, jag har knappt lämnat lägenheten sedan i torsdags kväll. Men det har varit ljuvligt. Jag har fått mitt hem på fötter, storstädat, tvättat, möblerat klart och börjat få upp tavlor på väggarna. Nu har jag äntligen gjort alla förändringar som jag har planerat sedan jag flyttade in i den här lägenheten för sex (!!) år sedan. Samtliga rum är mer eller mindre renoverade och jag är så himla nöjd. Mitt hem känns äntligen väldigt “jag”. Så mycket “jag” som det kan bli utan att slänga in ett burspråk eller en öppen spis, i alla fall.

Såg ni dopet idag? Vi måste prata lite om det, eftersom det är typ den enda kontakten med omvärlden jag haft i helgen.

Jag tyckte Ebba skötte sig oklanderligt, som alltid. Estelle var uragullig och Leonore skötte sig ypperligt i kyrkan, stensov genom hela kalaset. Jag tycker det är lite kul att det är sådan girl power i vårt kungahus just nu! Prinsessorna rockar liksom, både mammorna och döttrarna!

Det kändes lite som att Vickan, Madde och Silvia hade snackat lite innan, samma spets-stil och de smutsiga pastellerna, Victorias från Dolce & Gabbana och Madeleines och Silvias från Valentino. Och hattarna! Alltså, hatteriet på sådana här tillställningar är ju ljuvligt. Gillade speciellt Victorias stora rosettpryl i nacken och Madeleines lilla flor. Kändes modernt och sobert. Mer hattar till folket! Nu är frågan, när ska vi ha hattfest så att jag får skoja till det med en ball coiffe?

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Fler hål i örat!

Jag tog inte mina första hål i öronen förrän jag var över 20 år gammal. 21 tror jag till och med att jag var. Jag

HCC Popup

Popupbutik i Övik med High Coast Creative

Ett community som tagit emot mig med öppna armar sedan jag flyttade hem till Övik är stadens kreatörer. Konstnärer, fotografer, författare och allt där emellan.

The Handmaid's Tale Season 2

OH MY GOD

Ska precis iväg på mitt första terapisamtal men måste bara posta detta innan. OH MY GOD. Peppen är liksom orimlig. Har du sett säsong ett?