Irritationsmoment: Te-glas

Alltså – vad är grejen med te-glas? Ska det bara vara coolt och hippt och snyggt? För det finns absolut inget praktiskt syfte med detta urbota korkade val av behållare för varm vätska. Man kan inte hålla i glaset för det är hett som glödande kol, och kniper då krampaktigt fast vid den lilla centimeter som finns kvar och bara är väldigt varm istället för kokhet. Och försöker sörpla för att få större yta att hålla i. Och skållar tungan på kuppen.

Ge mig en stor balja till kopp istället. Med ett öra. Snälla.

090819-te

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

5 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Ögeltjärnsberget

Minivandring till Ögeltjärnsberget

Om du vill avnjuta skog och natur och en makalös utsikt i Höga Kusten men inte nödvändigtvis vandra jättelångt eller anstränga sig supermycket så har

Badkläder Plus Size

Badkläder för kurviga babes!

Mitt i den här värmeböljan inser jag att jag just nu äger typ en bikini. Detta måste åtgärdas (lutar väldigt mycket åt regnbågen på sista raden) och i min research så tänkte jag att jag även skulle dela med mig till mina plus size ladies där ute!

Lindö

Tjena vecka tjugoett!

God morgon och välkommen till en ny vecka här i bloggen! Jag är fulltankad på ny energi efter en helt fantastisk helg hos Nathalie ute

Cellbes

Syjunta i Örnsköldsvik med Cellbes

Reklamsamarbete med Cellbes För en massa månader sedan, i kallaste januari, var Cellbes på plats i Övik för att fota sin vårkampanj “Vi är Cellbes”!