Irritationsmoment: Te-glas

Alltså – vad är grejen med te-glas? Ska det bara vara coolt och hippt och snyggt? För det finns absolut inget praktiskt syfte med detta urbota korkade val av behållare för varm vätska. Man kan inte hålla i glaset för det är hett som glödande kol, och kniper då krampaktigt fast vid den lilla centimeter som finns kvar och bara är väldigt varm istället för kokhet. Och försöker sörpla för att få större yta att hålla i. Och skållar tungan på kuppen.

Ge mig en stor balja till kopp istället. Med ett öra. Snälla.

090819-te

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

5 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hela Övik

I början av mars kom Maria från Örnsköldsviks Allehanda, vår lokaltidning, hem till mig för att göra ett “hemma hos”-reportage. Det var väl ungefär det

Första kyssen och en månad i Rom?

Reklamsamarbete med EF Jag var nyss fyllda 15 när en pojke kysste mig första gången. Jag hade sneda tänder (min tandställning kom på plats ett

I min iphone

Vilka appar har jag i min iPhone?

Såg att Sandra gjorde ett sådant här inlägg om sin telefon härom veckan och tyckte det var lite kul så nu härmapar jag och visar