Jaha, så behövde man en ny plånbok med.

Jaha, så behövde man en ny plånbok med.

Nu, iom att jag lyckades spilla salsasås över min rosa plånbok i fyllan och villan i tisdags, så är jag på jakt efter en ny. Jag vill ha en modell större, en sån långsmal ni vet. Hittade några fina på ebay, bl.a. denna från LV. Men jag är lite trött på Louis, trots att denna var i ny tappning och inte det vanliga bruna monogramet. Denna från Chanel är jag helt såld på, men den börjar bli lite för dyr för mig. Vill inte lägga ut mer än 500 utan frakt iaf känner jag. Nån trendkänslig människa som vet vad som gäller i höst i plånkaväg? Jag vill ha nått kul!

2 svar

  1. Vi verkar kolla efter ungefär samma saker samtidigt. Jag tror på att antingen skaffa en klassisk läderplånbok som håller ett tag. Eller skaffa en DKNY plånbok (finns på NK, Åhléns sthlm). Dom går på ca 700 kr tror jag. Sen finns Guess, men dom är ”lite B” enligt Ebba för någon vecka sedan i Fredags bilagan…. tråka inte ihjäl nu i kväll…

  2. Jag har nyligen köpt matchande plånbok (1000:-)och nyckelfack (500:-) hos Filippa K. Väldigt enkla och klassiska i helsvart skinn. Kommer jag inte tröttna på i första taget!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

LindaHornfeldt.SE

Min nya sajt är live!

Inlägget innehåller reklam ÅH som jag kämpat de senaste veckorna! Men nu är den äntligen live – min nya sajt – lindahornfeldt.se! Ett bra tag

VLOG: Faux new year

Om man vill slippa pressen av nyår, samt få ihop ett gäng som ska åt olika håll på nyårsafton, då kan man helt enkelt fira

Vecka sex med starkt selfiegame

Ikväll stänger Social Brand Lab och det känns som jag sprungit ett marathon. Ett SJUKT roligt marathon men det var långt och jag är trött.