Jakten efter den perfekta cykeln

Jakten efter den perfekta cykeln

Jag har fått mig en alldeles egen stalker. En liten svart hårboll som följer varje steg jag tar. Just nu ligger hon i fönstret här bredvid mig och tittar fascinerat när jag smattrar på tangenterna. När C går till jobbet på morgonen bäddar han upp åt henne bredvid mig i sängen med sitt täcke, och där ligger hon tills jag vaknar, snäll och försynt. Och detta trots att vi bestämde när vi flyttade in, inga katter i sovrummet! Verkar stenkört för det nu.

I eftermiddag kommer vår nya säng! Efter snart två månaders väntande ska vi ikväll vältra oss i 180 centimeters kontinentalsäng. Inga mera täckstölder och utputande rumpor. ”This is my sleepspace, this is your sleepspace.”

C är helt inställd på att köpa sig en cykel så de senaste två dagarna har vi ränt staden runt för att hitta en lite gubbig, lite sportig cykel. Jag skulle vilja ha en själv, med korg och pakethållare (en tantcykel med andra ord), men kassan tillåter inte just nu. Igår hamnade vi på Coop där vi hittade en kanske lite för gubbig cykel, men C såg rätt rolig ut när han cyklade runt på den i gångarna mellan cykeldelar och utemöbler och höll på att krocka med en barnvagn någonstans vid lamporna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En jävligt (o)rolig historia

Nu sitter jag äntligen på tåget hem från Strängnäs. Och jag är förbannad. Jag är sällan förbannad. Så nu får ni en jävligt förbannad historia.

Nytt köksbord

Mitt nya, handgjorda köksbord!

Ända sedan jag flyttade in i huset i somras har jag drömt om det, det perfekta matbordet. Stort skulle det vara. Och rufft. Rått. Gärna

Hej februari!

Vips så hade första månaden av 2019 gått och det var plötsligt februari! Jag och Leia försökte hitta åt stigen upp till sjön som hade