Jakten efter den perfekta cykeln

Jakten efter den perfekta cykeln

Jag har fått mig en alldeles egen stalker. En liten svart hårboll som följer varje steg jag tar. Just nu ligger hon i fönstret här bredvid mig och tittar fascinerat när jag smattrar på tangenterna. När C går till jobbet på morgonen bäddar han upp åt henne bredvid mig i sängen med sitt täcke, och där ligger hon tills jag vaknar, snäll och försynt. Och detta trots att vi bestämde när vi flyttade in, inga katter i sovrummet! Verkar stenkört för det nu.

I eftermiddag kommer vår nya säng! Efter snart två månaders väntande ska vi ikväll vältra oss i 180 centimeters kontinentalsäng. Inga mera täckstölder och utputande rumpor. ”This is my sleepspace, this is your sleepspace.”

C är helt inställd på att köpa sig en cykel så de senaste två dagarna har vi ränt staden runt för att hitta en lite gubbig, lite sportig cykel. Jag skulle vilja ha en själv, med korg och pakethållare (en tantcykel med andra ord), men kassan tillåter inte just nu. Igår hamnade vi på Coop där vi hittade en kanske lite för gubbig cykel, men C såg rätt rolig ut när han cyklade runt på den i gångarna mellan cykeldelar och utemöbler och höll på att krocka med en barnvagn någonstans vid lamporna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Ett helt år

Det blev en lite annorlunda kväll ikväll. Vi har nämligen haft ett extrainsatt årsmöte med Influencers of Sweden! Så jädra smidigt att kunna sköta allt

Årets Landsbyggare

En fantastisk höstdag för någon vecka sedan åkte jag de åtta milen ner till Höga Kusten-bron för att närvara på Landsbyggaredagen! Landsbyggaredagen är en dag

Välkommen Luna!

Nu är det nästan en vecka sedan hon kom in i mitt liv. Lilla Luna. Fluffig och yvig och mild och så mycket kärlek. Jag