Jakten på höststövlar

Jag fick allting på listan gjort, förutom att prata med läkaren, men jag tror inte jag behöver det. Får ringa Försäkringskassan imorrn och fråga dem om de behöver fler papper. På måndag bär det av tillbaka till jobbet igen. Pirrigt, nervöst, roligt och illmående är några ord för att summera hur jag känner inför det.

Min jakt på höststövlar gick galant och jag kom hem med dessa i påsen. Att köpa skor brukar ju iofs inte vara något direkt problem för mig. Jag hade spanat in ett par andra med som var högre men tydligen så har mina fötter krympt igen (vad är det som händer?) så 38 var för stort och det fanns inget mindre. Jag var nära att köpa hem ett par svarta, ursöta stövletter också med men hejdade mig i sista sekund. Karaktär!

Sedan blev det självklart en liten sväng in på Gina Tricot där jag snappade till mig ett snyggt basiclinne i svart och en lös, brun bolero. Jag älskar boleros, skulle kunna köpa hur många som helst. Har ni sett den i päls från Gina? Gimme!

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Omplantering

Jösses så varmt det är idag! Termometern har klättrat upp runt 25-graderstrecket och nu börjar svettsäsongen. Haha! Som du nog redan vet är jag inget

Föreläsning Bukarest

En sväng till Bukarest

Förra veckan gjorde jag min första internationella föreläsning. Och det gick över förväntan! Hör här: Jag var inbjuden till Influencer Marketing Conference i Bukarest, Rumänien,