Höstfix i trädgården

Nu när jag skaffat hus ska jag ju bli en odlande människa! Ska vi se hur det går?

Foto 2019-10-05 15 04 17

För ett tag sedan grävde jag upp den här rabatten på framsidan av huset (mamma hjälpte till) och sedan spenderade jag väldigt många timmar med att gräva fram alla stenar som låg under jorden i rabatten. De hade nog legat så här, som en kant på rabatten, innan men sedan sjunkit ner över tid när ingen tog hand om rabatten. Jag kan dock meddela att det var ungefär tre gånger så många som låg där nere i jorden som syns här nu.

Jag satt alltså med en liten spade och grävde fram stenar i TIMMAR och på natten efteråt hade jag sådan träningsvärk i underarmarna att jag vaknade och GRÄT för det gjorde så ont.

Jag går ju all in i alla fall.

Foto 2019-10-05 15 04 09

Sedan har jag ju nu lärt mig att man ska peta ner tulpanlökar på hösten för då kommer de upp på våren och ba TA-DA kolla härlighet! Att ingen berättat det för mig innan?! Det blir ju som julafton på våren!! Världens bästa grej! Och att man bara behöver peta ner lökar och vänta?! Vad är det för lyx??

Sorry for massa massa skiljetecken. Way too excited inför detta.

Foto 2019-10-05 15 04 28

Så det gjorde jag så klart, gick totalt bananas på tulpanlökar. Till slut hade jag nog tryckt ner 50 stycken i jorden.

Kan vi också bara ta en paus och notera att jag har en BLÅ skottkärra? Det är de små sakerna som gör livet lite härligare.

Foto 2019-10-05 15 08 37

Den här bilden tog jag för att jag skulle veta ungefär var och i vilken ordning jag satt ner dem. Visst är jag smart?!

Foto 2019-10-05 15 05 01

Så de här blev det. Blue diamond (som är lila, makes no sense), Washington och Toronto, samt snödroppar längs med kanten. Get ready for julafton i maj!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Tydligen så säljer jag mig själv

När jag såg att mitt förlag delat den här artikeln på Facebook imorse så fick jag lite ont i magen. Och när jag såg kommentarerna

Lucka nummer 19: “En vän jag vill hylla”

Dagens lucka i Johanna Kajsons julkalender handlar om ett hylla en vän. Det här med att hylla sina vänner och berätta för dem vad de betyder för

Fotografering för Social Brand Lab!

Häng med på hur det gick till när promotionmaterialet för Social Brand Lab blev till – från fotografering till grafisk design.

Maskrosmarmelad

Maskrosmarmelad (och lite på rabarber med)

Visste du att man kan göra marmelad på maskrosor?? Innan jag var på Klimatklubbens första klimatfrukost där i maj hade jag inte heller någon aning