Nu när jag skaffat hus ska jag ju bli en odlande människa! Ska vi se hur det går?

Foto 2019-10-05 15 04 17

För ett tag sedan grävde jag upp den här rabatten på framsidan av huset (mamma hjälpte till) och sedan spenderade jag väldigt många timmar med att gräva fram alla stenar som låg under jorden i rabatten. De hade nog legat så här, som en kant på rabatten, innan men sedan sjunkit ner över tid när ingen tog hand om rabatten. Jag kan dock meddela att det var ungefär tre gånger så många som låg där nere i jorden som syns här nu.

Jag satt alltså med en liten spade och grävde fram stenar i TIMMAR och på natten efteråt hade jag sådan träningsvärk i underarmarna att jag vaknade och GRÄT för det gjorde så ont.

Jag går ju all in i alla fall.

Foto 2019-10-05 15 04 09

Sedan har jag ju nu lärt mig att man ska peta ner tulpanlökar på hösten för då kommer de upp på våren och ba TA-DA kolla härlighet! Att ingen berättat det för mig innan?! Det blir ju som julafton på våren!! Världens bästa grej! Och att man bara behöver peta ner lökar och vänta?! Vad är det för lyx??

Sorry for massa massa skiljetecken. Way too excited inför detta.

Foto 2019-10-05 15 04 28

Så det gjorde jag så klart, gick totalt bananas på tulpanlökar. Till slut hade jag nog tryckt ner 50 stycken i jorden.

Kan vi också bara ta en paus och notera att jag har en BLÅ skottkärra? Det är de små sakerna som gör livet lite härligare.

Foto 2019-10-05 15 08 37

Den här bilden tog jag för att jag skulle veta ungefär var och i vilken ordning jag satt ner dem. Visst är jag smart?!

Foto 2019-10-05 15 05 01

Så de här blev det. Blue diamond (som är lila, makes no sense), Washington och Toronto, samt snödroppar längs med kanten. Get ready for julafton i maj!

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

När man får avbryta i förtid

Jag sitter på tåget hem från Stockholm. Egentligen skulle jag inte åka hem förrän imorgon men energin tog slut. Fast det är nästan 10 år

85. Kvinnor och icke-binära i gamingvärlden med Lillie Klefelt

Gamern Lillie Klefelt har hållit på med e-sport sedan hon bara var 4 år gammal och blev introducerad till den världen av sin extrapappa. Snabbt fastnade hon för att spela på PC och har sedan dess hunnit med en hel del, både i den virtuella världen och …

Skottland – Det blåser på toppen

Efter dryga två dagar i Cairngorms nationalpark i centrala Skottland tog vi sikte söderut, tillbaka mot Edinburgh. På vägen såg vi till att klämma några

GRATIS WEBINAR

Framtidssäkra din business!

5 steg till ett starkt personligt varumärke i sociala medier