När jag sa farväl till det bästa med Stockholm

För precis exakt en månad sedan idag satt jag på Bleckan tillsammans med några av de bästa personerna som kommit in i mitt liv under de 12 år jag bodde i Stockholm. Jag satt där, redan då nostalgisk eftersom jag i sisådär 1,5 år för drygt fem år sedan hängde på Bleckan mest varenda torsdag, för att ta farväl av mitt Stockholmsliv. Två dagar senare skulle lastbilen ta mig och mitt bohag 55 mil norrut, tillbaka hem till Övik efter 17 år borta.

Så här följer en massa bilder på människor jag tycker så himla himla mycket om. De må vara skräpiga mobilbilder i sopigt sunkpubljus men vissa inlägg måste man få göra bara för sig själv och de där platserna i hjärtat som kommer ihåg skratt, kramar och kärlek.

180605 - Sista kvällen med gänget

Johan, jag, Oskar, Flora och Rebecka. Fyra personer från helt olika delar av mitt Stockholm men som alla ger mig värme i maggropen och ett leende på läpparna.

180605 - Sista kvällen med gänget

Fredrik och Erica är två av de där personerna som jag träffade där på Bleckan för en herrans massa år sedan. Och om bara några veckor ska Erica gifta sig med en lång herre som hon också träffade på Bleckan. Eller på Twitter i alla fall. Men på den tiden var det ungefär samma sak.

180605 - Sista kvällen med gänget

Emilia, Roija, Sanna, Rebecka, Jackie, Sara och Louise. Vilka tjejer det här är alltså. Bjussiga, smarta, kreativa, stöttande bossladies. Fan vilken tur jag har som fått ha dem runt mig. Och fortfarande har, bara lite på avstånd.

180605 - Sista kvällen med gänget

Mitt favoritskägg av alla skäggiga män. And that's saying something.

180605 - Sista kvällen med gänget

Sedan så åkte vi till vårt andra vardagsrum, eller egentligen tredje, Umgänget.

180605 - Sista kvällen med gänget

Den här alltså. <3

180605 - Sista kvällen med gänget

Sanna. Hon som man alltid kan lita på för ett peptalk. Och Johan som får ner ens puls bara genom att vara i närheten. Så trygg person.

180605 - Sista kvällen med gänget

Avgudar Emilia och Roija men bäst på den här bilden är ändå främlingen till vänster.

180605 - Sista kvällen med gänget

And then there were two. De två bästa var kvar till sist och kommer nog vara det för alltid.

Ni underbara människor. Ni har gjort mig bättre, större, modigare och starkare. We will always have Stockholm <3

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vloggvecka dag 4: Det gör mig vansinnig!

Vloggveckans fjärde dag spenderar jag hemma i Eldsmark med promenad i solen på skaren, livesändning med mina elever i Social Brand Lab och så försöker

Linda Hörnfeldt

Trendspaning – influencertrender 2018

2017 var ett galet år. Influencer marketing var hypen, lycksökare dök upp på alla fronter och branschen började så smått finna sin väg. Just nu

Clubhouse betalprogram

Vill du tjäna pengar på Clubhouse?

Vill du tjäna pengar på Clubhouse? I ett blogginlägg igår meddelade Clubhouse att man nu sjösätter sitt första betalprogram. Tillsammans med betaltjänsten Stripe ska man

Midsommarpepp!

Glad midsommar! När du läser detta har jag redan checkat ut för helgen och åkt ner till Skuleskogen för att fira midsommar i Friluftsbyn tillsammans