Vecka sex med starkt selfiegame

Ikväll stänger Social Brand Lab och det känns som jag sprungit ett marathon. Ett SJUKT roligt marathon men det var långt och jag är trött. Ganska precis 11 dagar var själva loppet, och då har vi inte ens pratat om alla förberedelser innan. Att lansera är ett HÄSTJOBB! Det roligaste jobbet som finns men ursäkta mig medan jag sover en vecka nu.

Hela cirkusen drog i alla fall igång förra måndagen med två stycken webinar! Jag hade Mikaela på plats på dagen som support och sedan på kvällen kom Jonas och hängde på sidlinjerna.

Och när man glömmer ta egna bilder så är det ju bra att det finns Instagram stories som man kan skärmdumpa ifrån och bevisa att det hände på riktigt. Älskar innerligt att se vad ni gör när ni kollar på webinaret!

Foto 2020-02-05 15 05 55

På onsdagswebinaret hade jag koll på läget och selfiekameran framme! Kände mig lite som Blair Waldorf och blev sugen på att kolla “Gossip Girl” från början igen.

Foto 2020-02-05 12 04 43

Så här ser det ut bakom kulisserna när jag webinarar! Två skärmar så att jag ser vad som går ut till publiken men också min nuvarande slide, nästa slide, klockan och eventuella anteckningar i keynote. Men och också alla kontroller för livesändningen med scener, ljudnivåer, var bilden på mig ska ligga över presentationen och också hålla koll på kommentarer som kommer in från Facebook.

Samtidigt har jag det som syns live på min mobil och eftersom det som går ut i etern ligger typ 10 sekunder efter det jag säger kan det bli lite segt när man ställer en fråga till exempel. Nu tror jag att jag lärt mig hur jag ska hantera det utan att det blir föööör awkward men det är en utmaning.

Foto 2020-02-06 16 29 25

Så det var onsdagen och på torsdagen var jag ju på företagargala som jag berättade om här!

Foto 2020-02-08 12 11 08

Fredagen försvann i en dimma av kemisk obalans och på lördagen var det faktisk dimma ute på åkern.  Så vansinnigt vackert när allt liksom är suddigt. Kort skärpedjup i verkligheten typ.

Foto 2020-02-08 23 58 03

Sedan var det fullmåne och jag mediterade med mina kristaller (ja, jag har blivit lite crazy crystal lady och skyller allt på Josefin Dahlberg) med intentionen av att släppa taget om det som tynger ner mig och gör mig ledsen. Det funkade tyvärr inte helt magiskt så måste jobba lite mer på det.

Foto 2020-02-09 22 21 28

Och på söndag kväll körde jag mitt sista webinar för den här lanseringen och det gick SÅ BRA. Åhhh va roligt det är att köra live. Mer live till folket.

Gillar du inlägget? Klicka på hjärtat! 0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Leave a comment

Lämna en kommentar

Du kanske också är sugen på att läsa:

VIDEO: Min sminkrutin till vardags!

Inlägget innehåller annonslänkar – läs mer i min policy! I den här videon delar jag med mig hur jag sminkar mig till vardags, hur jag mår efter denna galna höst

En tisdag i livet

Hej kompisar! Här kommer jag från en tisdag i livet och hälsar på. Jag har ganska många fräknar och rätt gula tänder. Eller så är det filtret, oklart. Jag körde

En lanseringslördag

Vilka galna dagar det har varit!  I lördags lanserade jag ju Social Brand Lab och körde mitt första LIVE webinar. Och vilken uppslutning! Ni var så många som var med