Uteserveringspremiär!

Uteserveringspremiär!

Igår kom våren till Stockholm på riktigt. Eller till MITT Stockholm i alla fall. 17 grader varmt, vårkappan åkte på, sneakers prydde tassarna och det var premiär för ankelsockar och highwaterbrallor!

Jag inledde dagen hos min terapeut, därefter möte med IABs Task Force om Influencer Marketing (håll utkik efter seminarium i maj), ensamlunch på Klara och sedan möte i den finaste delen av Söder, kring Bastugatan. Kullersten och den där vackra gula färgen på fasaderna som blev ännu vackrare när solen lyste upp den.

Sedan ställde sig stjärnorna på linje och jag fick lyxen att avnjuta vårens första glas rosévin på en av Medborgarplatsens uteserveringar med Sara, Emilia (och Selma) och Sanna. Den här uteserveringspremiären, den är liksom så talande för våren, för hur människor kommer ur sina skal och ur sina hem och bara inhalerar den där solen som man knappt sett på ett halvår. Så det gjorde vi igår. Inhalerade sol.

Och skrattade. Jättemycket.

Här är Sara inne i en väldigt engagerad redogörelse kring antingen sitt dejtingliv eller digital marknadsföring. Jag minns inte riktigt. (Update: det var så klart om Gävle och det faktum att Jante och hans gäng tydligen slagit läger där för evigt. Sara har mycket starka åsikter om detta.)

Njutet och lifvet.

Vi satt på samma fläck medan solen förflyttade sig över himlen och ner bakom husen och någonstans runt solnedgången efter två flaskor vin sa vi tack och god kväll.

På den tiden hann vi prata jobb (alla), relationsstatus (Sanna och Sara), Öviksflytt (jag), bebisplaner (jag) och sedan hade Sanna ett lång och detaljerat peptalk med Emilia som tydligen är den ”coolaste skåningen hon någonsin träffat”. Sanna kan det här med peptalks, det kan jag lova.

Välkommen våren, jag gillar dig!

5 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

137. Hälsa inifrån och ut med Oskar Arngården

Oskar Arngården jobbar som sjukhuspräst och blev för några år sedan internationellt känd på Instagram genom sitt träningskonto Crossfitpriest där han visar upp crossfitövningar och

Back to December

I december kom snön på riktigt och ingen var lyckligare än Luna. Jag vet ingen hund som älskar snön som hon gör! Mamma kom på

Tre bra saker med mitt liv

Alltså jag är HELT tagen av alla underbara kommentarer på mitt inlägg om att jag flyttar hem till Övik. Fan va fina ni är!! Jag