Uteserveringspremiär!

Igår kom våren till Stockholm på riktigt. Eller till MITT Stockholm i alla fall. 17 grader varmt, vårkappan åkte på, sneakers prydde tassarna och det var premiär för ankelsockar och highwaterbrallor!

Jag inledde dagen hos min terapeut, därefter möte med IABs Task Force om Influencer Marketing (håll utkik efter seminarium i maj), ensamlunch på Klara och sedan möte i den finaste delen av Söder, kring Bastugatan. Kullersten och den där vackra gula färgen på fasaderna som blev ännu vackrare när solen lyste upp den.

Sedan ställde sig stjärnorna på linje och jag fick lyxen att avnjuta vårens första glas rosévin på en av Medborgarplatsens uteserveringar med Sara, Emilia (och Selma) och Sanna. Den här uteserveringspremiären, den är liksom så talande för våren, för hur människor kommer ur sina skal och ur sina hem och bara inhalerar den där solen som man knappt sett på ett halvår. Så det gjorde vi igår. Inhalerade sol.

Och skrattade. Jättemycket.

Här är Sara inne i en väldigt engagerad redogörelse kring antingen sitt dejtingliv eller digital marknadsföring. Jag minns inte riktigt. (Update: det var så klart om Gävle och det faktum att Jante och hans gäng tydligen slagit läger där för evigt. Sara har mycket starka åsikter om detta.)

Njutet och lifvet.

Vi satt på samma fläck medan solen förflyttade sig över himlen och ner bakom husen och någonstans runt solnedgången efter två flaskor vin sa vi tack och god kväll.

På den tiden hann vi prata jobb (alla), relationsstatus (Sanna och Sara), Öviksflytt (jag), bebisplaner (jag) och sedan hade Sanna ett lång och detaljerat peptalk med Emilia som tydligen är den “coolaste skåningen hon någonsin träffat”. Sanna kan det här med peptalks, det kan jag lova.

Välkommen våren, jag gillar dig!

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

5 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka 42 | “Ledighet” och föreläsande

Förra veckan skulle stavas “ledighet” efter en otroligt intensiv galaperiod men det gick sisådär med det. Efter två dagar har jag en tendens att bli

Att stå i studio

Nån vecka eller två innan jul så ställde jag mig framför kameran i en studio för första gången på evigheter. Sist var förmodligen när jag

När man inte är överens med boken

Detta inlägg är en del av ett reklamsamarbete med Blank Page Det är inte ens tre månader sedan jag började skriva på min bok. Började. Och

Hej vågkluck! Jag har saknat dig!

Bara för en vecka sedan gick det inte att gå här för snön var fortfarande så djup. Nu är den nästan borta. Så i förmiddags