Jazztisdag på Malmen

Gitarr, piano och blockflöjt kan slänga sig i väggen. Jag har korat det sexigaste instrumentet och det stavas kontrabas. Släng en kontrabas i famnen på nästan vem som helst och låt fingrarna dansa över strängarna med rätt balans av flinkhet, tempo och inlevelse och jag är slutsåld.

Anledningen till kommentaren om detta eminenta instrument är att en sådan, men tillhörande man, fanns på scenen på Lilla Hotellbaren på Malmen där jag var och efterjobbade med Mia och Kattis denna tisdagskväll som visade sig innehålla jazz. Likey jazz. Fokus skulle väl egentligen ligga på killen som spelade trumpet, tydligen var han typ bäst i världen på det, men min fokus vek av lite snett bak till höger istället.

Hur som helst. Finaste tjejerna. Pratade massa jobb och bloggeribloggera och sms-hyffs och så dök Carin och David upp och hängde och David fick representera hela det manliga släktet när det kom till att svara på frågan “varför gör han sååååå?”. Och så såg jag Annika genom fönstret och hon stannade och kramade lite och sa hej.

Så himla fin kväll. Fler sådana tack.

Mia och jag med våra krejzy miner. Helt wild är vi.

Fina fina Kattis.

Trumpetkillen som var bäst i världen.

Carin och David var sociala klubben.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vloggvecka dag 4: Det gör mig vansinnig!

Vloggveckans fjärde dag spenderar jag hemma i Eldsmark med promenad i solen på skaren, livesändning med mina elever i Social Brand Lab och så försöker

Sådden är i jorden

För två veckor sedan sådde jag de första fröna i min alldeles egna köksträdgård. Fyrtio bast hann jag bli men äntligen har jag en egen

En söndag då jag stöpte ljus i Brynge

När mamma fyllde år för några veckor fick hon, i present av mig och Anna, en eftermiddag då vi tillsammans skulle åka iväg och stöpa

När jag vill allt men kroppen vill inget

Jag hade så många planer idag. Jag skulle skriva, äta lång frukost och sedan skulle jag möta upp Sanna, glida runt på Nytorgsfesten och sedan