Hur fungerar passiv inkomst i mitt företag?

Hur fungerar passiv inkomst i mitt företag?

– Inlägget innehåller en affiliatelänk till Amy Porterfield –

Hur byggde jag upp min business till att gå från konsultande till att driva en förening till att nu jobba främst med onlinekurser? Vad är passiv inkomst och vilket är det bästa sättet (hint: onlinekurser!)?

Jag kan prata mig blå i ansiktet om hur bra grej en onlinekurs är för din business (ju mer nischad desto bättre) men regga dig bara för Amy Porterfields webinar (live i helgen!!) så kommer du fatta.

Vill du veta mer? Signa upp dig på mitt nyhetsbrev nedan så berättar jag mer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

105. Om att lyckas online med en liten publik med Lilly Norfeldt

I avsnitt 105 träffar jag Lilly Norfeldt som driver Sveriges största hundträningsblogg under titeln ”Hundtränar-Lilly” med målet att sprida kunskap inom ämnet hund och inspirera till enkel hundträning.Lilly är utbildad hundinstruktör och h…

Har jag inte lyckats?

När jag precis hade dragit igång mitt företag på heltid för snart 10 år sedan hängde jag mycket i Stockholms startupvärld. Lite oklart hur jag

En stor dag

Imorse när jag släppte ut hönsen låg det där. Mitt allra första ägg! Någon av hönorna hade förvirrat värpt det från pinnen så det låg