Julfesten som gick lika snabbt som den kom

Julfesten som gick lika snabbt som den kom

Så här blev resultatet till julfesten. Svart, rött, guld och en massa glitter. Em fixade mitt hår och min mejk och jag kände mig verkligen som en 40-tals filmaktris som skulle gå på röda mattan när jag var klar. SÅ fin var jag! Är jag faktiskt fortfarande eftersom stassen fortfarande sitter kvar. Vi stannade inte så länge på festen. Alkoholnivån var väldigt hög och det var den inte hos oss. Vi kände oss mest obekväma. Så vi tryckte i oss lite julmat och sedan åkte vi hem. Mycket mysigare att krama på C än att dricka rödvin man egentligen inte vill ha med människor man egentligen inte bryr sig om (inte så många iaf) och äta mat man egentligen bara mår illa av.

Men snygg var jag iaf.

5 svar

  1. Liiite vuxenpoäng är det nog. Det kändes bara så meningslöst. Jag har nog omprioriterat helt enkelt. Inte lönt att slösa tid på människor man egentligen inte har i sitt hjärta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Höns finns för att lära oss om döden

Igår släcktes två liv här på gården. Två helt nykläckta liv, bokstavligt talat. Två kycklingar, som knappt fötts, dog. Sedan jag skaffade höns för lite

I min iphone

Vilka appar har jag i min iPhone?

Såg att Sandra gjorde ett sådant här inlägg om sin telefon härom veckan och tyckte det var lite kul så nu härmapar jag och visar

Hej från en fredag i solen

Vilken fantastisk fredag vi har haft här i Stockholm! Två grader varmt och strålande sol lockade ut mig och Leia på en lite längre promenad