Julklappsinslagning för genier

Julklappsinslagning för genier

Alltså, helt allvarligt. I år krävs det att man är ett äkta geni för att få ihop H&M's julkartonger. Hur i hela friden är det tänkt att man ska få i en present i dessa två pappbitar? Vad var det för fel på de gamla, okomplicerade kartongerna? Jag får huvudvärk av sånt här.

7 svar

  1. hittade in här av en slump….av ren glädje såg jag att det inte bara va jag som har bekymmer med kartongerna..haha, helt omöjligt, jag gav upp, har du tips?

  2. Jodå, om du tittar uppifrån och försöker vika ihop det som ett paket, och bitarna längst ut ska som bli insida. Fattar du? Usch, jag är världens mest opedagogiska. Gillar din blogg förresten, ska bli kul att följa!

  3. måste bara säga att kartongerna skapar inte bara huvudbry för kunderna. även vi i personalen är inte så glada över dem. de är ju helt enorma!
    men om ni inte får ihop dem så gå in på närmsta h&m så kan ni få en lektion i kartongvikning. lycka till!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Tacka gudarna för ögonbrynsfärg

När jag var i Italien nu nyligen så var jag helt osminkad i ungefär 7 dagar av 8. Det var liksom inte lönt att kladda

What I did last weekend.

Förra helgen var jag bjuden på kalas. Det var AT som fyllde år och då vet man att det blir ett bra kalas, maken till

Hemester – ett dygn på Ulvön

I början av juni blev jag bjuden till Ulvön av Ebba och Tobias, paret som driver Ulvö Hotell. Jag och Ebba har pratat fram och

Om att vara bekväm på scen.

Reklamsamarbete med Cellbes Foto: Madeleine Wejlerud & Emmi Holmer Idag tänkte jag vi skulle prata om att ta plats. Både fysiskt och mentalt. Det är