Julklappsinslagning för genier

Julklappsinslagning för genier

Alltså, helt allvarligt. I år krävs det att man är ett äkta geni för att få ihop H&M's julkartonger. Hur i hela friden är det tänkt att man ska få i en present i dessa två pappbitar? Vad var det för fel på de gamla, okomplicerade kartongerna? Jag får huvudvärk av sånt här.

7 svar

  1. hittade in här av en slump….av ren glädje såg jag att det inte bara va jag som har bekymmer med kartongerna..haha, helt omöjligt, jag gav upp, har du tips?

  2. Jodå, om du tittar uppifrån och försöker vika ihop det som ett paket, och bitarna längst ut ska som bli insida. Fattar du? Usch, jag är världens mest opedagogiska. Gillar din blogg förresten, ska bli kul att följa!

  3. måste bara säga att kartongerna skapar inte bara huvudbry för kunderna. även vi i personalen är inte så glada över dem. de är ju helt enorma!
    men om ni inte får ihop dem så gå in på närmsta h&m så kan ni få en lektion i kartongvikning. lycka till!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka 28 | Skog och solnedgångar

Vecka 28 skrev jag mina första 3000 ord på boken, sprang i en massa skogar och åkte husbil. Och funderade på varför det inte kan

Jag har blivit moster!

Jag har blivit moster!  I onsdags kväll kom han, via akut kejsarsnitt (allt gick bra egentligen, han försökte bara komma ut på ett extra bökigt

Vem överlever i influencerbranschen?

Jag får ofta frågan om influencerbranschens framtid. Vilka kommer överleva i en bransch som förändras så snabbt, där konkurrensen blir hårdare varje dag och där källan till den primära inkomsten för många – annonsören – fortfarande inte riktigt har fattat styrkan i influencer marketing.