Kalas i kaosets tecken

Kalas i kaosets tecken

Det började med att lille William, 3 år, bara skulle visa sin fina golfklubba.. och välte ned 8 champagneglas på kuppen. Farfars mobiltelefon gick sönder och även merparten av glasen hade sett sin sista fest.

Sedan var det blommorna som Micke fått i födelsedagspresent. De stod så vackert på bordet, i en fest av färger, bland sobert uppdukade fat och vinglas. Så kom en vindpust, och vips så var bordet översvämmat, blommorna halvdöda och sittdynorna plaskvåta. Och vi hade ju iaf tur med vädret.

Sedan följde en vält blomkruka, ett tappat kaffelock som nästan välte ut ett antal kaffekoppar och, självklart, ännu ett utvält vinglas.

Micke var nöjd med sin 34-årsfest. Iaf när han fått i sig ett antal whiskey och föräldrarna åkt hem. Det är härligt att bli gammal. Men han fick ju iaf en soda-streamer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Semesterns tredje vecka

Tre veckor av semestern har gått. Två kvar. Och den här lilla molande paniken över att inte vara tillräckligt utvilad börjar smyga sig på mig.

Instagram – vad är det som händer?

Den senaste månaden har frustrationen kring Instagram växt. I vårt flöde möts vi, istället för senaste nytt, av bilder som är flera dagar gamla, samtidigt