Kalas i kaosets tecken

Kalas i kaosets tecken

Det började med att lille William, 3 år, bara skulle visa sin fina golfklubba.. och välte ned 8 champagneglas på kuppen. Farfars mobiltelefon gick sönder och även merparten av glasen hade sett sin sista fest.

Sedan var det blommorna som Micke fått i födelsedagspresent. De stod så vackert på bordet, i en fest av färger, bland sobert uppdukade fat och vinglas. Så kom en vindpust, och vips så var bordet översvämmat, blommorna halvdöda och sittdynorna plaskvåta. Och vi hade ju iaf tur med vädret.

Sedan följde en vält blomkruka, ett tappat kaffelock som nästan välte ut ett antal kaffekoppar och, självklart, ännu ett utvält vinglas.

Micke var nöjd med sin 34-årsfest. Iaf när han fått i sig ett antal whiskey och föräldrarna åkt hem. Det är härligt att bli gammal. Men han fick ju iaf en soda-streamer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Att utnyttja är inte att lyckas

Vet du vad som gör mig alldeles fly förbannad? Det är när företag hyllas som ”banbrytare” och ”framgångsrika” inom influencer marketing – när vad det

Kvaved mamma och Leia

Grillkväll i Kvaved

I fredags var vi i Kvaved, lite som vanligt den här sommaren. Vädret var helt ljuvligt, inte alls som vanligt den här sommaren. Leia gjorde

Skidpremiär!

Så här vill jag känna mig 2022. Modig, fri och full av livslust! När Sara tog den här bilden på mig i onsdags hade jag

69. Christoffer Collin/Wisslaren

Han beskriver sig själv som nörd, är ett stort Kent-fan och har över 1,3 miljoner följare på Instagram. Christoffer Collin är personen bakom instagramkontot ”Wisslaren” där fantastiska naturbilder och drömmiga solnedgånger dominerar flödet….