Kallare inne än ute..

Kallare inne än ute..

Kylan har nu anlänt till vår lägenhet med besked. Sitter vid datorn med fötterna under mig för att de inte ska frysa bort och min näsa är iskall. Innan låg jag under en filt på soffan och tittade på Gilmore Girls och frös så jag skakade. Blir dunjacka inomhus snart om inte den snåle hyresvärden fjuttar på elementen.

Nu har två av mina högra tår varit avdomnade i tre dagar. Jag tror bestämt att det är stövlarnas fel, men de är så fina. Tår har jag fler av, eller hur?

Idag är en sån där underbart fin höstdag då solen skiner varmt i ansiktet men det är lite småkallt så det biter härligt i kinderna. Vinterkappan har åkt på, men man kan knäppa upp den under promenaden hem från jobbet utan att frysa ihjäl. Hösten och jag blir bättre polare för varje år som går.

2 svar

  1. Jag tipsade om bra strumpor tidigare på min blogg, strumpor som är varmare än vanliga bomull från ex. lindex. Köp tofflor också, så klarar du dig bätte, jag frös jämnt i min förra bostad. Nu är det bättre men tofflorna, dom behåller jag på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hur jag knappt ens kom till London

Hallå vänner!  Jag är i London! Eller i alla fall i England. Jag landade på Stansted för ganska precis en timme sedan och nu sitter

Omplantering

Jösses så varmt det är idag! Termometern har klättrat upp runt 25-graderstrecket och nu börjar svettsäsongen. Haha! Som du nog redan vet är jag inget

En stund i en annan verklighet

Härom dagen åkte jag hem till min kära vän Jenny och hennes fina lilla familj. Vi pratade om livet och tog en drink (eller fyra)