Kallare inne än ute..

Kallare inne än ute..

Kylan har nu anlänt till vår lägenhet med besked. Sitter vid datorn med fötterna under mig för att de inte ska frysa bort och min näsa är iskall. Innan låg jag under en filt på soffan och tittade på Gilmore Girls och frös så jag skakade. Blir dunjacka inomhus snart om inte den snåle hyresvärden fjuttar på elementen.

Nu har två av mina högra tår varit avdomnade i tre dagar. Jag tror bestämt att det är stövlarnas fel, men de är så fina. Tår har jag fler av, eller hur?

Idag är en sån där underbart fin höstdag då solen skiner varmt i ansiktet men det är lite småkallt så det biter härligt i kinderna. Vinterkappan har åkt på, men man kan knäppa upp den under promenaden hem från jobbet utan att frysa ihjäl. Hösten och jag blir bättre polare för varje år som går.

2 svar

  1. Jag tipsade om bra strumpor tidigare på min blogg, strumpor som är varmare än vanliga bomull från ex. lindex. Köp tofflor också, så klarar du dig bätte, jag frös jämnt i min förra bostad. Nu är det bättre men tofflorna, dom behåller jag på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Första veckan hemma

Nu har jag spenderat min första vecka i min nygamla hemstad Övik och jag tänkte visa lite hur den har sett ut! Det är ju

Vecka 35-38 | Var tog september vägen?

Jag måste erkänna att det är på skakiga ben jag tar mig an bloggandet igen. Kommer jag ens ihåg hur man gör? Det känns himla

Surströmmingslördag

I lördags vankades det surströmmingskalas i Kvaved. Så jag tog på mig en kjol och en liten röd väska och åkte till mitt gamla hem

Midsommar 2018

Midsommar vid foten av berget

Är det verkligen mindre än en vecka sedan det var midsommar? Det känns helt knäppt och jag vet inte riktigt varför det känns som att

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!