Kan Leia vara en Kokoni?

Hörrni! Jag tror att jag har kommit på vad Leia är för ras! Eller, egentligen var det inte jag utan Sarah som messade mig en dag och skrev ”Du, jag tror att Leia är en Kokoni!” ”En koko-vad?”

Så googlade jag och blev alldeles hjärteglad när jag såg bilderna på rasen Kokoni. Det är mer eller mindre ett helt gäng Leia-hundar! Kolla bara!

Bildkälla

Alltså FATTA hur göllig Leia måste varit som valp! Det gör mig lite ont i själen att jag missade det.

Jag tror nog Leia har något annat i sig med, hennes ansikte är lite spetsigare och jag tror hon är aningen större än en ”normal” kokonihona, plus att hon har ju ingen svans så jag har ingen aning om den varit sådär yvig. Men det känns ju ändå helt klart som att hon har lite av den här rasen i sig!

Leia

Vad tror du? Visst känns det ganska likt? Vad tror du mer hon kan ha i sig?

För dig som är ny här och undrar vad jag yrar om så är det så att Leia är en gammal gatuhund från Grekland. Vill du veta hur det gick till när jag adopterade henne, titta på den här videon. Adoptionsorganisationen hittar ni här och på Facebook här!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

5 svar

  1. Var tvungen att googla lite själv. Det är ju en vanlig ras i Grekland så det är ju inte helt omöjligt men som du själv säger, jag tror också att det är något mer där. Eftersom det finns många gatukorsningar i Grekland så är det säkert nått sånt med i mixen men det är nog ingen stor del, så hennes föräldrar är säkert också blandraser med majoritet Kokoni 🙂

  2. Jag har själv en kokoni från kreta som heter Roza o är 2 1/2 år vi har hus på kreta o åker dit varje sommar o Roza följer med förstås jag är helt övertygad om att Leia är en kokoni med kanske nått litet annat iblandat då hon är som du säger något högre än vad som är vanligt för denna ras.. men visst är de härliga😀 vad har hänt med hennes svans?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa: