Klänningsfeeling!

Klänningsfeeling!

I tisdags fick jag feeling för klänning! Det var ett tag sedan jag fick det nu – och ännu längre sedan jag bjöd på någon form av regelrätt outfitinlägg – så nu var det banne mig dags!

Den här klänningen kom till mig på posten från Sara som kände att det var dags för den att vandra vidare i världen. Och det var ju en himla tur att hon tänkte på mig då! (Kolla för övrigt in Saras bloggserie ”Den stora Norrlandstrenden” – älskar den!)

Lite extra roligt att jag har exakt den här klänningen fast i mörkblått och funderade på att köpa den randiga också för att jag tyckte om den blå så mycket. Så bra det kan bli!

Och ja, det var en sisådär -16 när vi tog de här bilderna. Friskt!

Klänningen är från Lindex men sisådär ett år gammal. Jackan är också från Lindex, även den ett år på nacken nästan.

Ha en fin lördag nu kompis!

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hemester – ett dygn på Ulvön

I början av juni blev jag bjuden till Ulvön av Ebba och Tobias, paret som driver Ulvö Hotell. Jag och Ebba har pratat fram och

VIDEO: Min sminkrutin till vardags!

Inlägget innehåller annonslänkar – läs mer i min policy! I den här videon delar jag med mig hur jag sminkar mig till vardags, hur jag

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!