Klappat och klart

Klappat och klart

Det var lite svettigt, men nu har jag lagt vantarna på fyra ståplatsbiljetter till Robbie Williams extrainsatta konsert på Ullevi den 2:a juli i Göteborg. Mocke bra, mocke bra. Funderade på om jag skulle slänga in två till och sälja dem dyrt på Tradera sen, men hade inte hjärta för det. Eller inte mod.. 😉

Jag ska gå till min underbara doktor imorrn och prata med henne om hur det ligger till i mitt lilla huvud egentligen. Hon är bra, jag vill ta hem henne och ha henne i garderoben så jag kan ta fram henne närhelst jag behöver henne. Undra om hon vill bo i min garderob. Jag har mycket skor där.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Digitalisera din kunskap

Den frågan jag fått flest gånger de senaste två veckorna är utan tvekan denna:

”Hur gör du dina webinar och kurser online?”

Det är en läskig tid just nu. Många av oss går igenom prövningar, både fysiskt men främst mentalt. Inget är som det ska. Kanske är du osäker på om du får behålla ditt jobb. Kanske kämpar din business för att överleva.

Hej där vecka sjutton!

Hallå hej vänner! Hur mår ni? Själv har jag legat golvad i den här härliga ångestsörjan mer eller mindre hela helgen och så även idag.

Tårtprovning på Märta & chokladbiten

Tårtprovning hos Märta och chokladbiten

På mors dag fick mamma en present av mig och Johan som var lite annorlunda, och massivt sockerchockande – vi bjöd nämligen med henne på

Skatteregler för influencers

Skatteregler för influencers

Hur ska du som influencer betala skatt på lön, produkter och annat som du får när du gör reklam i sociala medier? Förvirringen är stor