Klappat och klart

Klappat och klart

Det var lite svettigt, men nu har jag lagt vantarna på fyra ståplatsbiljetter till Robbie Williams extrainsatta konsert på Ullevi den 2:a juli i Göteborg. Mocke bra, mocke bra. Funderade på om jag skulle slänga in två till och sälja dem dyrt på Tradera sen, men hade inte hjärta för det. Eller inte mod.. 😉

Jag ska gå till min underbara doktor imorrn och prata med henne om hur det ligger till i mitt lilla huvud egentligen. Hon är bra, jag vill ta hem henne och ha henne i garderoben så jag kan ta fram henne närhelst jag behöver henne. Undra om hon vill bo i min garderob. Jag har mycket skor där.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Att vara lite som en humla

Jag älskar klyschor. Eller så här – jag älskar när saker och ting faktiskt har en tanke. En betydelse. När det kommer till mina tatueringar

Nyår

2017 – En årskrönika

Gott Nytt År! Det är bara timmar kvar av 2017 och hög tid att summera året! Det har varit ett bergochdalbaneår, minst sagt. Men det

Isig utflykt till Ögeltjärnsberget

Hej måndag! Hur har din helg varit? Min har fyllt på pluskontot rejält då jag haft två av mina finaste vänner på besök från Stockholm,

Vloggvecka dag 4: Det gör mig vansinnig!

Vloggveckans fjärde dag spenderar jag hemma i Eldsmark med promenad i solen på skaren, livesändning med mina elever i Social Brand Lab och så försöker