Min helg i bilder

God tisdag från Karlstad!

Som du kanske vet om du följer mig på Instagram Stories, så är jag ute på en mindre föreläsningsturné i södra Sverige. Igår föreläste jag för Visit Värmland i Karlstad (och fick livet finaste recensioner!!),  idag åker jag till Borås och imorgon är det Kalmars tur. Fullt ös så här i slutet på oktober!

Men ska vi kika på hur helgen i Stockholm såg ut?

Jag vaknade hos Sara på fredagsmorgonen, åkte på releasefest för Josefin och Vanjas bok och sedan bar det av till Örebro för att prata om influencer marketing på Heyou, en konferens och ett event om och med influencers och främst YouTubers.

Teknifik-Elin pratade på samma event så efteråt gick vi och käkade middag och sightseeade Örebro innan jag tog tåget tillbaka till Stockholm igen. Älskar att de har ett slott med vallgrav och allt mitt i stan. Piffigt liksom.

På lördagen fick jag mysa med de två bästa varelserna i världen – bebis och vovve. Närmare bestämt Signe och Kurbits, båda två tillhörande fina fina Jackie. Signe (också kallad Bönan, Beanie, Beans) är ganska precis en månad och åt, sov och pruttade hela tiden jag var där. Men så låg hon och åt, sov och pruttade i min famn och då var det helt bedårande.

På lördagskvällen lånade jag Saras flashiga örhängen och gjorde något så ovanligt som att göra stan, och började med middag med bästa Sara och Sanna på Crispy Pizza på Ringvägen (åh herre-min-gud så gott).

Pizzan till vänster, en flankstek Bulgogi med butternutpumpa, syrad rödlök, kimchi mayo och sesamfrön. GODHETEN.

Sedan gick vi till Paradiso vid Mariatorget och mitt sällskap hade himla problem med sina bröst vill jag minnas. En hade för mycket, en hade för lite. Aldrig får man vara nöjd.

Långt innan midnatt hade vi nått vår kvot av uteliv och tog sikte på tunnelbanan vid Slussen.

Och så på söndagen tog jag farväl av frugan och åkte till Karlstad. Men det gör liksom inget för idag ses vi igen då vi ska bo ihop i Borås. Lifvets Liv.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Videohjälpen imorgon tisdag!

Hej hej hallå! Det är december och det betyder att det åter igen är dags för Videohjälpen! Videohjälpen är alltså ett välgörenhetsprojekt som drivs och arrangeras

Jag är vaccinerad!!

Jag är fullvaccinerad! Tog andra dosen idag och det känns SÅ BRA. Jag har lite huvudvärk och är lite öm i armen men det är

I min iphone

Vilka appar har jag i min iPhone?

Såg att Sandra gjorde ett sådant här inlägg om sin telefon härom veckan och tyckte det var lite kul så nu härmapar jag och visar

Vlog: En jävligt slirig helg i husbilen

Om ni följer mig på Insta stories (gör det!) så har ni sett att jag hängt i Sundsvall i helgen (eller någonstans i skogen utanför)