God tisdag från Karlstad!

Som du kanske vet om du följer mig på Instagram Stories, så är jag ute på en mindre föreläsningsturné i södra Sverige. Igår föreläste jag för Visit Värmland i Karlstad (och fick livet finaste recensioner!!),  idag åker jag till Borås och imorgon är det Kalmars tur. Fullt ös så här i slutet på oktober!

Men ska vi kika på hur helgen i Stockholm såg ut?

Jag vaknade hos Sara på fredagsmorgonen, åkte på releasefest för Josefin och Vanjas bok och sedan bar det av till Örebro för att prata om influencer marketing på Heyou, en konferens och ett event om och med influencers och främst YouTubers.

Teknifik-Elin pratade på samma event så efteråt gick vi och käkade middag och sightseeade Örebro innan jag tog tåget tillbaka till Stockholm igen. Älskar att de har ett slott med vallgrav och allt mitt i stan. Piffigt liksom.

På lördagen fick jag mysa med de två bästa varelserna i världen – bebis och vovve. Närmare bestämt Signe och Kurbits, båda två tillhörande fina fina Jackie. Signe (också kallad Bönan, Beanie, Beans) är ganska precis en månad och åt, sov och pruttade hela tiden jag var där. Men så låg hon och åt, sov och pruttade i min famn och då var det helt bedårande.

På lördagskvällen lånade jag Saras flashiga örhängen och gjorde något så ovanligt som att göra stan, och började med middag med bästa Sara och Sanna på Crispy Pizza på Ringvägen (åh herre-min-gud så gott).

Pizzan till vänster, en flankstek Bulgogi med butternutpumpa, syrad rödlök, kimchi mayo och sesamfrön. GODHETEN.

Sedan gick vi till Paradiso vid Mariatorget och mitt sällskap hade himla problem med sina bröst vill jag minnas. En hade för mycket, en hade för lite. Aldrig får man vara nöjd.

Långt innan midnatt hade vi nått vår kvot av uteliv och tog sikte på tunnelbanan vid Slussen.

Och så på söndagen tog jag farväl av frugan och åkte till Karlstad. Men det gör liksom inget för idag ses vi igen då vi ska bo ihop i Borås. Lifvets Liv.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Lilla boken ute i världen

Inlägget innehåller reklam för “Yrke: Influencer” Alltså kan vi bara take a moment här. Jag blir tårögd. Jag blir helt tagen och tårögd när jag

VLOG: VINTERBAD

VLOG: Vinterbad och utflykt i mörkret

Minns du när jag, Sara och Katta vinterbadade för några veckor sedan? Här får du den härligheten i rörlig bild, haha! Dessutom – en utflykt

Den är som åskan som kommer rullande

Det börjar som ett litet litet irriterande stick. Som när den där bromsen bet mig på undersidan skinkan igår. Där i vecket där man knappt

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!