Klockan är åtta och jag är vaken!

Klockan är åtta och jag är vaken!

Klockan är 10 över 8 och jag är vaken! Tittar på Nyhetsmorgon och hoppas att solen ska kika fram lite senare.

Ni undrar förmodligen varför jag, världens mest morgontrötta person är uppe redan klockan åtta när hon inte var någon tid att passa. Ja, jag kan ju faktiskt inte dra till med att en slöja av morgonpigghet har landat på mig. Jag var tvungen att ringa till Bostäder så fort de öppnade och meddela att jag ville ha lägenheten som jag var och tittade på i måndags. Det var ingen annan som tackat ja, så det ser rätt ljust ut. Jag ska ner dit senare idag och göra en skriftlig ”ja tack” begäran, och sedan ska jag på arbetsförmedlingen och prata med min handledare om ”Nytt arbetsliv”. Förhoppningsvis aktiverar han mig snarast.

Den gamla Linda hade lungt gått och lagt sig ett par timmar till. Men nu har jag hela dagen framför mig. Här ska aktiveras!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vintern rasat!

HEJ MAJ! Äntligen är den här – den riktiga vårmånaden! April är slut och jag hoppas innerligt att vädret fattar det så att det här

On top of the world

En snabb incheckning från Åre och fjälltoppar i dimma och skidåkning och en fantastisk Winter Workation! Jag är här tillsammans med 30 av Influencers of

Det här med pengar

Alltså det här med pengar. Jag har alltid varit så van att inte ha pengar. Har aldrig haft ett speciellt välbetalt jobb eller tjänat massor

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!