Kontrollen som inte fanns

Kontrollen som inte fanns

Jag skulle kunna skriva en hel bok om alla de känslor som rusat igenom mig den senaste veckan. De flesta härliga, vissa ångestfyllda, väldigt många med lösa ändar som ännu inte är redo att knytas ihop.

Jag är en planerare. Som fått lära sig att ta ett stort steg tillbaka och släppa taget om sådant som jag helt enkelt inte har någon kontroll över. En dag i taget. Leva idag, inte imorrn, inte nästa vecka, inte till våren. Nu. Nununu.

Ett kontrollfreak utan kontroll. En planerare utan en plan. Frustrerande eller frihet?

I'll get back to you.

6 svar

  1. Jag har läst din blogg under våren och sommaren nu och om du visste hur väl jag känner igen mig i det du skriver om att lära sig släppa taget! Det är verkligen inte lätt för oss planerare och fixare att ha tålamod och inte alltid ta tag i, styra upp och ta kontrollen. Kanske är det just i kärlek som detta blir som svårast och tydligast…. Babysteps ja, tänk att det är dom minsta stegen som är dom svåraste. SUCK! Lycka till, jag tycker du är modig!!!

  2. Ja Linda, det är nog det som är själva meningen med livet – att lära sig leva! Men viss kunskap tar sån kraft och kan vara så svååååår. Det enda som får mig att orka ha tålamod är att jag vet att mannen jag ger tid är värd det! Och så hoppet om att kärleken är stark och tidlös. Stor Kram till dig och till alla som vågar älska helt och fullt!!!

  3. Jag brukar tänka så här: Vad som helst kan hända – så se möjligheterna! Inte så enkelt alla gånger, men jag försöker… Ha en fortsatt hoppfull dag, Linda! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Mot Stockholm!

Det är tisdag och jag sitter på ett tåg mot huvudstaden. Jag hade noggrant bokat en specifik plats, första klass i tyst avdelning, längst bak

Hela Övik

I början av mars kom Maria från Örnsköldsviks Allehanda, vår lokaltidning, hem till mig för att göra ett ”hemma hos”-reportage. Det var väl ungefär det