Kräksjukan.

Foto-2014-12-16-10-21-48

Fy fan. Kräksjukan alltså. Vilket härke det är. Efter att ha genomlidit den i ett dygn är rostbröd med en massa smör ca det enda man kan äta.

Jag hann knappt avsluta en fantastisk helg på spa i Hälsingland med Sanna innan jag låg och spydde natten till måndag. Det är som att livet lite måste jämna ut topparna med en dal eller två.

Detta är alltså anledningen till min lågmäldhet på internet just nu. Jag har feber och kräks. Eller, jag har förhoppningsvis kräkts klart nu men är fortfarande aningen svag. Jag har nu skrivit kräks alldeles för många gånger.

Imorgon åker jag upp till Norrland för att fira jul och lägga den sista touchen på del 1 av Better Bloggers lanseringar. Håll i er, detta kommer bli kul.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vårjackor plus size

Vårjackor för plus size ladies

Inlägget innehåller annonslänkar. Läs mer om annonslänkar här! Äntligen börjar våren så smått knacka på dörren (även om det varit nollgradigt här på morgonen de

Äppelmust på Äpplets dag

Blir det mer höstigt än äppelfest? Gärna i kombination med krispig luft och gula löv så klart, men äpplen i sig är  något som bara

Internetdagarna

Här sitter jag hemma vid datorn med ett diadem med en Rudolf-ren hängandes över hörnet på datorskärmen. Den skvallrar om att det var julbord igår!