Shopping brukar ju alltid vara ett bra botemedel för all sorts depression. Idag tror jag dock att jag kanske spårade ur lite.

Meet my new best friend:

acer5002.jpg

Acer Aspire 5002WLMi ..aka Kurt
(den nya mannen i mitt liv? Bitter humor är mitt bästa vapen..)

Tanken har funnits där länge och nu i och med att jag förmodligen måste röra på mig så behöver jag inte en mega-jumbo stationär dator att släpa på. Den här är inte rosa, men det kan vi säkert komplettera med en snygg väska. Jag vet att ni laptop-chicks där ute har koll på det här med blingiga cases, lite tips tack?

Nån som behöver en asbra, jättestor (som vanligt i framtiden) dator? Hör av er!

Nu ska jag lägga mig och läsa nyaste numret av ”Tove”. Ny, billig tidning som basunerar ut ”Bli en lycklig singel” på omslaget. *suck* The irony.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En hemma-midsommar

Jag har på senare år landat i åsikten att midsommar är min bästa högtid. Med jul på en trygg andraplats. Hur kom jag fram till

64. Johanna Kajson

Johanna Kajson är den skånska, jordnära influencern som har blivit bröllopskoordinator med hela svenska folket. Hon har arrangerat bröllop som Isabella Löwengrips, Hannah Widells och Kenzas, och är dessutom aktuell med sin nysläppta bok “Planera ditt…