La Linda tipsar: Skin City

La Linda tipsar: Skin City

Skin City Skin City Skin City

Jag är inte sponsrad, men när företag gör något extra för sina kunder så bör detta belönas. Därför tänker jag idag hylla Skin City. Inte nog med att jag fick min beställning ganska precis 24 timmar efter att jag lagt beställningen, när jag hämtade hem den fanns alla möjliga överraskningar i paketet.

För några veckor sedan gjorde jag ett hudtest på SkinCitys site, där jag fick ange mina förutsättningar samt ladda upp en osminkad bild på mig själv. Utifrån detta fick jag sedan förslag på hudvårdsprodukter som skulle passa mig. De jag först fick förslag på var produkter med AHA-syror som jag är lite skeptisk mot, så jag bad om nya rekommendationer. Jag fick då tips om Dermalogica, vilket jag redan använt ett bra tag, inklusive ett par nya produkter. Skönt att få bekräftelse om att de produkter jag redan använder är rätt för mig!

Jag beställde således tre produkter från Dermalogica (och lyckades pricka in en 20%-rabattcheck!) och fick med prover för nya produkter i en liten necessär. Dessutom fick jag en liten urgulllig Kokeshi som enligt asiatisk tradition är en gåva man ger till någon för att uttrycka tacksamhet. Så himla fint!

Således. Skin City må vara några kronor dyrare än sina utländska konkurrenter, men kundservicen och snabbheten väger upp för detta. Det är definitivt inte sista gången jag handlar från Skin City.

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Ärteråsens fäbodar

Minns du att jag för någon vecka sedan berättade om när jag i juni var till Dalarna på fotoworkshop med Rania? Nu tänkte jag visa

Tänndalen

På Hamrafjället i dimman

Å ena sidan – antiklimax på grund av snuvad på magisk utsikt på grund av dimma. Å andra sidan – att vandra i dimman genom

Elin, Clara och jag på Stora Influencerpriset

Ensam är inte stark

Ibland är man med kollegorna på flott kalas. Elin, Clara och jag på Stora Influencerpriset. Att jobba som influencer kan se ut som världens mest

Sommarvloggvecka #1 – Myshelg i Skellefteå

I mörkaste november behöver vi lite ljus och pepp – därför bjuder jag på en sommarvloggvecka så här inför advent! Vi börjar i Skellefteå i