Jag är nominerad till Årets Landsbyggare!

Foto: Elin Nerpin

Jag är en av finalisterna till titeln “Årets Landsbyggare” i kategorin “Attityd”!!!!

Årets Landsbyggare är ett årligt pris som tilldelas någon som har gjort en insats för att skapa en levande landsbygd i Höga Kusten och visat på en positiv bild av entreprenörsklimatet genom sitt entreprenörskap eller på annat vis.

Och det anser man att jag gjort! Och det gör mig så mallig och stolt och GLAD att mitt återvändo till Höga Kusten och hur jag pratat om det har uppskattats och gjort ett avtryck. TACK!

Nomineringsprocessen har varit öppen för allmänheten och det är Leader Höga Kustens styrelse som är jury och röstar fram vinnarna i respektive kategori.

Kriterierna för kategorin Attityd är att  man “förändrar attityden till landsbygden på ett positivt sätt” och “visar på möjligheterna som landsbygden erbjuder”. Och motiveringen för min nominering lyder:

Bloggerskan, socialmediergurun och hemvändaren Linda Hörnfeldt, som flyttat hem norra Örnsköldsviks landsbygd efter många år i Stockholm. Genom sina socialamedia-kanaler speglar hon hemvändarliv på landet på ett personligt charmigt och genuint sätt. Linda jobbar över hela landet med bland annat föreläsningar, utbildning, poddar, blogg och författarskap, allt för att hjälpa människor att komma närmare sin entreprenörsdröm. Som grundare av Sveriges branschorganisation för social media influencers, Influencers of Sweden, är hon en stark och viktig röst i en allt större digital bransch i Sverige och världen.

Vinnarna presenteras den 26 september vid en middag på Björkudden Hotell & Restaurang vid Höga Kustenbron. Det vore så klart fantastiskt att vinna men jag är i samma kategori som Frida Karlsson (ni vet, yngsta världsmästaren i längdskidåkning någonsin) så känner att det kommer bli motvind för en vinst, hehe. Men SÅ tacksam för noimeringen!!

Läs mer och se de andra nominerade här!

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

18 svar

  1. Va roligt! Jag hejar på dig. Du skriver och pratar då fint om det verkliga livet. Visar livet utanför storstaden på ett naturlig sett, utan att klanka ner på andras val. Inte överambisiöst och onaurligt som så många andra ”livet på landet”-människor.
    Tycker verkligen du förtjänar priset.
    Lycka till och trevlig helg 🥳

  2. Varmt grattis Linda! Jag kommer till Ö-vik i veckan för att tala om digitalisering och landsbygd på en konferens med nordiska rådet och ministerrådet och det passar perfekt att väva in dig som exempel i presentationen. Håller tummarna hårt för att du kammar hem priset. Fast ska jag vara helt ärlig så har du ju redan vunnit genom äran i att ha blivit nominerad. Stort! /Annakarin

    1. Åh tack snälla Annakarin! Åh, kommer du till Landsbygdskonferensen? Jag ska dit, hoppas vi ses! Och vad glad jag blir att jag får vara med på ett hörn. Absolut är nomineringen en vinst i sig, så himla stort att bli uppmärksammad! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hejhej mars, är du här nu?

Mars räknas väl ändå som första vårmånaden? Hittills har jag varit lite skeptisk men härom dagen satt jag UTE och jobbade, tog ner kuddarna till

Vintern kom till Sthlm

Vilken lycka! Ni som följer mig på Instagram stories såg kanske hur jag lycklig som ett litet barn nynnade “vi se det snöar” när jag

Höstfix i trädgården

Nu när jag skaffat hus ska jag ju bli en odlande människa! Ska vi se hur det går? För ett tag sedan grävde jag upp