Jag är nominerad till Årets Landsbyggare!

Jag är nominerad till Årets Landsbyggare!

Foto: Elin Nerpin

Jag är en av finalisterna till titeln ”Årets Landsbyggare” i kategorin ”Attityd”!!!!

Årets Landsbyggare är ett årligt pris som tilldelas någon som har gjort en insats för att skapa en levande landsbygd i Höga Kusten och visat på en positiv bild av entreprenörsklimatet genom sitt entreprenörskap eller på annat vis.

Och det anser man att jag gjort! Och det gör mig så mallig och stolt och GLAD att mitt återvändo till Höga Kusten och hur jag pratat om det har uppskattats och gjort ett avtryck. TACK!

Nomineringsprocessen har varit öppen för allmänheten och det är Leader Höga Kustens styrelse som är jury och röstar fram vinnarna i respektive kategori.

Kriterierna för kategorin Attityd är att  man ”förändrar attityden till landsbygden på ett positivt sätt” och ”visar på möjligheterna som landsbygden erbjuder”. Och motiveringen för min nominering lyder:

Bloggerskan, socialmediergurun och hemvändaren Linda Hörnfeldt, som flyttat hem norra Örnsköldsviks landsbygd efter många år i Stockholm. Genom sina socialamedia-kanaler speglar hon hemvändarliv på landet på ett personligt charmigt och genuint sätt. Linda jobbar över hela landet med bland annat föreläsningar, utbildning, poddar, blogg och författarskap, allt för att hjälpa människor att komma närmare sin entreprenörsdröm. Som grundare av Sveriges branschorganisation för social media influencers, Influencers of Sweden, är hon en stark och viktig röst i en allt större digital bransch i Sverige och världen.

Vinnarna presenteras den 26 september vid en middag på Björkudden Hotell & Restaurang vid Höga Kustenbron. Det vore så klart fantastiskt att vinna men jag är i samma kategori som Frida Karlsson (ni vet, yngsta världsmästaren i längdskidåkning någonsin) så känner att det kommer bli motvind för en vinst, hehe. Men SÅ tacksam för noimeringen!!

Läs mer och se de andra nominerade här!

18 svar

  1. Va roligt! Jag hejar på dig. Du skriver och pratar då fint om det verkliga livet. Visar livet utanför storstaden på ett naturlig sett, utan att klanka ner på andras val. Inte överambisiöst och onaurligt som så många andra ”livet på landet”-människor.
    Tycker verkligen du förtjänar priset.
    Lycka till och trevlig helg 🥳

  2. Varmt grattis Linda! Jag kommer till Ö-vik i veckan för att tala om digitalisering och landsbygd på en konferens med nordiska rådet och ministerrådet och det passar perfekt att väva in dig som exempel i presentationen. Håller tummarna hårt för att du kammar hem priset. Fast ska jag vara helt ärlig så har du ju redan vunnit genom äran i att ha blivit nominerad. Stort! /Annakarin

    1. Åh tack snälla Annakarin! Åh, kommer du till Landsbygdskonferensen? Jag ska dit, hoppas vi ses! Och vad glad jag blir att jag får vara med på ett hörn. Absolut är nomineringen en vinst i sig, så himla stort att bli uppmärksammad! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

88. Life design och fuck it-mentalitet med Joanna Swica

Den här gången gästas Linda av Joanna Swica dels håller på med triathlon och mycket träning, men som också just nu ägnar sig åt något så ljuvligt som: livsnjuteri! Joanna inspirerar när det kommer till att jobba på att designa sitt liv, för att kunna l…

En torsdag i Hyde Park

Som ni vet var jag ju i London för två veckor sedan (första delen av den resan hittar du här) och på torsdagen hade jag

Vad är ”äkta” egentligen?

Härom dagen blev jag taggad i ett inlägg på Instagram som fantastiska Sara hade skrivit. Sara är någon jag verkligen ser upp till, respekterar och

Tydligen så säljer jag mig själv

När jag såg att mitt förlag delat den här artikeln på Facebook imorse så fick jag lite ont i magen. Och när jag såg kommentarerna