Lite blåsigt ute på isen.

Idag rockar jag.

I morse var jag på jobbintervju på Riddarholmen. Solen sken och intervjun gick bra och jag kände mig sådär oövervinnerlig. Och så kom jag till jobbet och trots separationsångesten kände jag att jag har gjort mitt där. Jag har gjort ett bra jobb och jag är redo att gå vidare.

Men så fick jag ett avslag från ett jobb som jag varit på intervju för och även om jag hade känt det lite på mig så blev jag besviken. Samtidigt som det bara var ännu en av de saker som puttat mig i riktningen av att gå min egen väg.

Och nu är det bara en halvdag kvar på jobbet. Sedan ska jag ut och flyga fritt. Dit vinden bär mig. Och just nu är det kraftiga kastvindar på det här lilla vattendraget vill jag lova.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Julvideo

Fyra dagar av jul, fyllda med mys, fina vänner, julklappar och ett stycke grankapning. Allt förpackat i en fin liten video med snöre runt! Prenumerera

Linda Hörnfeldt

Trendspaning – influencertrender 2018

2017 var ett galet år. Influencer marketing var hypen, lycksökare dök upp på alla fronter och branschen började så smått finna sin väg. Just nu

I motljus och dimma

Foto: Katarina Wohlfart | Redigering: Linda Hörnfeldt ”ÄLGAR!! STANNA!!” Efter en lång dag av utflyktande vid Höga Kusten var vi runt 22 på kvällen i