Lite trevande sker det, mitt återtåg tillbaka till livet.

Lite trevande sker det, mitt återtåg tillbaka till livet.

Efter mitt lilla klantande i fredags så tågade jag idag till arbetsförmedlingen för att åter igen försöka få till det där mötet. Denna gången blev jag mottagen med öppna armar av de två män som håller i mitt återtåg till samhället.

Från och med den 30 juni är jag inskriven i ett projekt som heter Nytt Arbetsliv och har för avsikt att få tillbaka mig in i arbete igen, eller iaf någon slags aktivitet. Det kan handla om praktik, utbildning eller dylikt, men jag ska äntligen få aktivera mig igen! Jag kommer nog inte att börja med något direkt jobb eller så förrän till hösten, men nu är det på rätt väg iaf! Weei!

Det tänker jag fira med en liten afterwork i solen. Underbara sommar välkommen!

4 svar

  1. Har absolut inget med ditt inlägg att göra men… Har du sett att Jessica Simpson klippt sig o färgat håret rött? Såg det på Aftonbladets hemsida (eller var det Expressen?)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Nytt köksbord

Mitt nya, handgjorda köksbord!

Ända sedan jag flyttade in i huset i somras har jag drömt om det, det perfekta matbordet. Stort skulle det vara. Och rufft. Rått. Gärna

November – kommer du ihåg mig?

I november började solen sjunka längre och längre ner mot horisonten och tog sig knappt ovanför trädtopparna i slutet. En morgon åt jag frukost med

79. Om att tjäna pengar på sin passion med Angeliqa Mejstedt

Varmt välkommen till en specialsäsong av We Are Influencers! Nu sätter vi strålkastaren på microinfluencers – profiler som med en tydlig nisch och ett relaterbart liv har byggt en karriär i sociala medier utan enorma följarskaror.Angeliqa Mejstedt…

Dimma över byn

Man skulle kunna tro att det inte går att vara ledsen med de här omgivningarna. Och nej, när Moder Jord bjuder på dimma och en

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!