Loppisfyndat i Övik.

Att vara hemma i Övik är likamed att ränna runt på loppisar i tid och otid och hitta nygamla tingestar att förgylla mitt hem med. Och julens resa var inte annorlunda. Det är galet egentligen, de saker jag hittar där skulle jag få betala femdubbelt för i Stockholm. Tack Norrland.

Loppisfynd

Den bästa loppisen hittade vi några mil rakt in i skogen och de hade inte ens en adress i tidningen. Men tydligen så vet ”alla” var den är i alla fall. Där hittade jag en hel drös godbitar. Som den här lampskärmen. I rosa. Med fransar. Jag betalade nog en 30-lapp för den. Jag älskar den.

Loppisfynd

En kruka från Rosa Ljung, en blommig plåtburk, en ljusstake i tenn och en sådan ”form” i trä som skomakarna använde när de gjorde skor av på 1800-talet. Älsk!IMG_7822

Och så en pinnstol. Snart är min omaka kökskvartett komplett.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Men hallå vad hände med Maj?

Jag minns inte riktigt vad som hände med maj. Vet du? Jag är ganska säker att hon hängde runt här ett tag. Var ganska kall

Om att skaffa barn. Själv.

Igår fyllde jag 38 år. Och nu har jag bestämt mig. Jag vill ha barn. Det här beslutet är något som är långt ifrån självklart

Föreläsningsfredag!

Igår gjorde jag något som är VÄLDIGT ovanligt för mig; jag klev upp tidigt. Jättetidigt. 04.30. Alltså HALV FEM. Det är bisarrt jävla tidigt.  Anledningen