For the love of Björk & Berries

For the love of Björk & Berries

bjorkberries

När jag och Sanna var i Högbo före jul så fanns det en liten Björk & Berries fabriksbutik (?) i anslutning till hotellet där jag gick loss totalt och hade väl ca 20 olika handkrämer insmorda på olika delar av armarna när vi kom därifrån. Den här, Never Spring, (som de också hade på toaletterna på hotellet) blev min absoluta favorit och den använder jag varje dag. Absorberas lätt, ger supermycket fukt och luktar trygghet.

Just nu har The You Way 20% rabatt på hela sortimentet från Björk & Berries så om jag vore du skulle jag passa på.

*Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. 

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

106. Om att lägga fokus på rätt saker med Flora Wiström

När Flora Wiström, bloggare, skribent och författare, gästade podden för fem år sedan, som min andra gäst någonsin, delade hon bland annat med sig av sina bästa bloggtips och outade sig själv som hipsterbloggare (med lite hjälp från mig).Nu är hon til…

Vilmer

Augusti – härlig sommar är det då

Augusti. En månad full av bitterljuva känslor för mig. Dels exploderar ju verkligen sommaren här i norr i augusti, vissa blommor har inte ens blommat

LindaHornfeldt.SE

Min nya sajt är live!

Inlägget innehåller reklam ÅH som jag kämpat de senaste veckorna! Men nu är den äntligen live – min nya sajt – lindahornfeldt.se! Ett bra tag

Föreläsningsfredag!

Igår gjorde jag något som är VÄLDIGT ovanligt för mig; jag klev upp tidigt. Jättetidigt. 04.30. Alltså HALV FEM. Det är bisarrt jävla tidigt.  Anledningen