Hela dagen igår var bara en enda stor kärleksfest. Alla var glada och allt kändes så himla härligt! Jublet i Kungsträdgården när Victoria sa ja visste ingen hejd och inte ett öga var torrt när Björn Skifts och Agnes sjöng den fantastiska ”When you tell the world your mine”. Blickarna som Victoria och Daniel utbytte under sången la sig som ett varmt täcke runt hjärtat. De såg så otroligt lyckliga ut, det gick nästan att ta på det. När Victoria stryker Daniel över kinden efter ringutbytet och han sedan torkar bort en tår, say it with me; awwwwww.

Efter vigseln försökte vi desperat få en glimt av brudparet i kortegen vid Operan, men det var så mycket folk så det var i stort sett omöjligt. Jag fick dock en snapshot i förbifarten, inget att sälja till bildbyråerna direkt, men den är i alla fall min. Bättre bilder fick nog Jenny där hon stod på sitt SVT-podie. Lite kul att hon såg mig i vimlet och vinkade.

Hög på kärleksruset åkte vi hem till Maria och Olof och skålade för brudparet samtidigt som vi tittade på resten av kortegen innan vi åkte iväg till Ulriksdal för att grilla med Frida och Jonathan i deras lilla stuga (med pool!!). Senare anslöt Jon i nyshoppad skjorta och det pratades miljö, kollades fotboll, mördades mördarsniglar, kollades brudvals, lyssnades på P3-sketcher, skrattade så man grät och jag gjorde ett tafatt försök att åka longboard, något Maria har en aning bättre koll på. Det blir nog ingen karriär av det för min del, men jädrar va kul jag hade. Vi avrundade runt tre-snåret, lagom till solen gick upp så att vi hittade genom skogen till t-banan. Här någonstans fick jag också den bästa komplimangen på länge, jag fick höra att jag såg ”drottninglik ut ikväll”. Det tyckte jag var himla fint.

Sådana här dagar vill jag aldrig glömma. De vill jag stoppa i en ask och ta fram när det är kallt och trist och ensamt. Störst av allt är kärleken.

Maria och jag i vimlet i Kungsan.

Vigseln sändes på storbildsskärm.

Min alldeles egna bild på Vickan och Prins Daniel!

Jenny, hard at work.

Skål för brudparet!

Grillning vid poolen. För bra för att vara sant.

Frida mördarsnigelmassakrerar med häcksax. Mycket effektivt.

När det blev kallt kramades Jon och Maria för att hålla värmen.

Jag och Olof hakade på.

Maria rockar verkligen longboarden med picnickorgen!

När tiaran hamnar på sned är det dags att gå hem?

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Jag flyttar hem

Jag sitter på ännu ett tåg och ser Sverige susa förbi utanför fönstret. Vi passerade precis metropolen Floby. Jag är på väg till Göteborg för

Influencers of Sweden - Västernorrland

Mina nya bloggkompisar!

I torsdags satte jag mig i bilen och åkte in till stan lagom till att solen gick ner över Kvavedsjön runt halv fyra. Vi är

Offcoff föreläsning

Nu kickar vi igång föreläsningshösten!

Kaftan – Carin Wester för Åhlens / Byxor – Second hand / Skor – River Island Igår kickade jag igång höstens föreläsningsturné (en hel drös

Glamping på Fäberget

Höga Kusten alltså. HUR lyckos är jag egentligen som får bo på den här vackra vackra platsen? Det sägs ju att man blir hemmablind men