Lucka 17. Den där perfekta dagen.

Jag har haft turen att ha ett härligt gäng perfekta dagar i mitt liv. En sån var den här på Nya Zeeland förra året när jag först hoppade fallskärm på förmiddagen och sedan hängde uppe i bergen på eftermiddagen.  En annan var den här som jag spenderade med en fin pojke i våras. En till var en eftermiddag jag hängde i Ulriksdals Slotts trädgård förra sommaren. Och sedan skulle man eventuellt kunna lägga några av de underbara dagar jag haft i New York på högen.

Om jag får önska bara så här rakt upp och ner (och det får jag ju) vilka ingredienser en perfekt dag ska ha så skulle det kunna se ut ungefär så här. Och så får den gärna äga rum i New York också. För där är det ju himla trevligt.

* Park
* Långpromenad
* Picknick
* Hångel
* Champagne
* Choklad
* Skratt
* Kramar
* Vatten
* Vänner
* Konversationer som sätter själen i gungning
* Någon slags småäventyrlig aktivitet som jag inte provat förut
* Mer hångel
* Hemlagad middag med rödvin
* Ost
* Skumtomtar
* Kärlek

Ungefär så.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Tillskott i hönshuset!

I samma veva som tuppen togs bort blev två av hönorna  – Mumin och Doris – ”sura”. Det innebär helt enkelt att de lägger sig

Sjutton bilder från februari

Glad söndag! Eller glad och glad. Ska jag vara helt ärlig har jag varit rätt kärv i humöret hela dagen. Högst oklart varför. Kollade så