Lucka 17. Den där perfekta dagen.

Lucka 17. Den där perfekta dagen.

Jag har haft turen att ha ett härligt gäng perfekta dagar i mitt liv. En sån var den här på Nya Zeeland förra året när jag först hoppade fallskärm på förmiddagen och sedan hängde uppe i bergen på eftermiddagen.  En annan var den här som jag spenderade med en fin pojke i våras. En till var en eftermiddag jag hängde i Ulriksdals Slotts trädgård förra sommaren. Och sedan skulle man eventuellt kunna lägga några av de underbara dagar jag haft i New York på högen.

Om jag får önska bara så här rakt upp och ner (och det får jag ju) vilka ingredienser en perfekt dag ska ha så skulle det kunna se ut ungefär så här. Och så får den gärna äga rum i New York också. För där är det ju himla trevligt.

* Park
* Långpromenad
* Picknick
* Hångel
* Champagne
* Choklad
* Skratt
* Kramar
* Vatten
* Vänner
* Konversationer som sätter själen i gungning
* Någon slags småäventyrlig aktivitet som jag inte provat förut
* Mer hångel
* Hemlagad middag med rödvin
* Ost
* Skumtomtar
* Kärlek

Ungefär så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Om att känna sig lite speciell

Reklamsamarbete med Foto: Jonas Forsberg   Som tjockis har jag ofta i mitt liv känt mig exkluderad. Och gör det fortfarande – speciellt när det

Vad fan håller jag på med?!

Vad fan håller jag på med – just nu?!

Hej kompis, glad lördag! Nu sitter jag på tåget igen till Stockholm. Ett jädra farande på mig! Den här månaden blir det mycket Stockholm, den

Att coacha en deltagare i årets Robinson

Hanna är en av deltagarna i årets Robinson! Och en av mina coachingklienter! Hanna mailade mig i oktober förra året på jakt efter en coach.

66. Jessica Lagergren

Tillsammans med sin tvillingsyster driverJessica Lagergrenpodcasten Tvillingpodden. Hela 40.000 människor lyssnar varje vecka på när Jessica och Angelica frispråkigt delar med sig av livet. Jessica har utöver podden också sin blogg,…