090204-erin

Efter att ha kollat in senaste avsnittet av underbara ”The City” är jag grymmesugen på att klippa lugg à la Erin. Och kanske slinga eller färga lite? Det är riktigt snyggt med lugg, frågan är bara om det är snyggt på mig. Vågar jag? Jag vill ju inte sluta så här (vilken jättehuvud hon fick). Vad säger ni luggmänniskor, klippa eller hoppa (och släng in några luggstylingtips när ni ändå håller på)?

5 svar

  1. Tror du hade varit jättefin i lugg, har sjäkv ungefär samma frisyr som du och klippte lugg för ett tag sen, trivs jättebra, kan ju dra den åt sidan ändå om man vill variera sig.

  2. Vi verkar ha samma frisyr-funderingar..:) Sist var det pagen, och nu lugg. Jag tänker klippa lugg vid nästa frisörbesök, har haft det förr, så jag vet att det funkar på mig. Kräver lite mer fix, med fön och produkter, men roligt med lite förändring! Kör hårt bara! 🙂

  3. Själv tycker jag inte om lugg på mig själv. Blir bara flottigt och fult när man går ut och det regnar eller snöar som det gör just nu…Fast har man inte självfall är det nog lättare. Hår växer ju så jag brukar säga att man ska testa iaf…du passar säkert i det också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En blygsam gästrumsmakeover

Välkommen in i gästrummet! Det här rummet ligger ovanför köket och har varit lite av ett ”ställ-all-skit-som-inte-får-plats-nånstans”-rummet sedan jag flyttade in i huset för 1,5

Mot Stockholm!

Det är tisdag och jag sitter på ett tåg mot huvudstaden. Jag hade noggrant bokat en specifik plats, första klass i tyst avdelning, längst bak

Munkudden

Utflykt till Munkudden

Aprilväder gör verkligen rätt för sitt rykte i år. Det växlar vilt mellan sol och vårvärme till snö och ett gäng minusgrader, slask och grått