Lussekatter och varm äppeljuice (och russintjuven)

Att baka lussekatter är en göromål som inte dyker upp alltför ofta i min värld. Förra året bakade jag hemma hos mamma, men för att hitta gången innan det så måste vi masa oss tillbaka till 2005, när jag försökte mig på VV-lussekatter och det slutade med att mitt ex fick rädda mig ur kladdhärvan de skapade.

I år gick det betydligt mycket mer kontrollerat till, om man bortser från det faktum att Olivia, som fick jobbet att sätta russin i bullarna, istället lekte omvända leken och tog alla russin ur bullarna och åt upp dem istället. Hon har inte riktigt förstått processen ännu. Men då är hon ju två också.

Bullarna blev faktiskt alldeles perfekta, utan att ens överdriva. Mia, jag och Olivia är uppenbarligen det perfekta lusse-teamet.

091204-04

Olivia byggde ett fort, sedan låste vi in Pippi-bovarna där. Och Pippis pappa av någon konstig anledning. Se, jag kan leka med barn, jag gjorde till och med röster och allting! Att jag kände mig tokfånig när jag gjorde det kanske inte räknas?

091204-02

Mia och jag i våra förkläden med vår fluffiga lussedeg. Är det inte passande att jag har katter på min? Crazy catlady.

091204-01

Busted!

091204-03

Kall mjök och något så underbart som varm äppeljuice. Det måste ni testa, mummalumma säger jag bara.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

5 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Helgen då sommaren kom

Hej måndag! Hej juni! I helgen kom verkligen sommaren till Eldsmark! Över 20 grader (upp mot 25!) och strålande sol och jag som inte gillar

Bland bensindoft och rusande motorer

När jag var liten, typ i tonåren, hängde jag mycket på biltävlingar. Min morbror har varit aktiv i Öviks motorklubb och rallyklubb så länge jag

Yrke: Influencer

Mitt bokomslag!

Detta inlägg är en del av ett reklamsamarbete med Blank Page och ”Yrke: Influencer” Hörrni. Idag är en helt galet spännande dag. För idag går min bok