Hur blir man en influencer? #2 – Tips från Influencercoachen

I inlägget förekommer reklam för “Yrke: Influencer”

Förra veckan redde vi ut vad en influencer faktiskt är. I veckans avsnitt av ”Tips från influencercoachen” pratar jag om hur man blir en influencer och den absolut viktigaste beståndsdelen i det arbetet.

Nu är de bara TVÅ veckor kvar tills min bok “Yrke: Influencer” släpps – den 29 januari – och uppladdningen är i full gång. Idag delar jag med mig av det andra avsnittet i serien ”Tips från influencercoachen”, en serie där du får lära dig om yrket som influencer och där jag också pratar om aktuella branschfrågor.

Är det något speciellt du vill att jag tar upp? Lämna en kommentar!

Vad tycker du är den viktigaste egenskapen för en influencer?

– Beställ “Yrke: Influencer” här! –

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

6 svar

  1. Jättebra video! Även om jag själv inte vill bli influenser så är det ändå intressant att lyssna. Tycker alla borde se det här, spec de där nissarna som muttrar i diverse komentarsfält om att det är så lätt att blogga och hur kan det va ett jobb? Det tar mer tid och engagemang än vad många förstår. Ville också säga att du har en skön röst att lyssna på 😊👍

  2. Pålitlighet är en viktig egenskap hos en influencer. Självklart kan man tycka olika, men viktigt att vara ärlig med sina tankar och inte skriva det som man tror andra vill läsa eller höra 🙂

    1. Håller HELT med. Och det är en egenskap som kommer längre fram. Men för att du ens ska kunna komma igång som influencer (innan du fått en publik som har förtroende för dig) så behövs passion. Så det är egentligen bara en tidsfråga. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Yrke: Influencer

Mitt bokomslag!

Detta inlägg är en del av ett reklamsamarbete med Blank Page och ”Yrke: Influencer” Hörrni. Idag är en helt galet spännande dag. För idag går min bok

En sväng till Borås

Fast egentligen inte.. jag ska förklara. Idag bjussar jag nämligen på en sån där ”realtidsblogg”! Alltså, jag bloggar samma dag som det inlägget handlar om.

Första kyssen och en månad i Rom?

Reklamsamarbete med EF Jag var nyss fyllda 15 när en pojke kysste mig första gången. Jag hade sneda tänder (min tandställning kom på plats ett

Den Ängslige Odlaren ™

Hejhej. Det är jag som är Den Ängslige Odlaren. Hon som lusläser baksidorna på fröpåsarna örti gånger. Hon som kollar alla Hanna Wendelbos och Snickarglädjen-Johannas