I inlägget förekommer reklam för “Yrke: Influencer”

Förra veckan redde vi ut vad en influencer faktiskt är. I veckans avsnitt av ”Tips från influencercoachen” pratar jag om hur man blir en influencer och den absolut viktigaste beståndsdelen i det arbetet.

Nu är de bara TVÅ veckor kvar tills min bok “Yrke: Influencer” släpps – den 29 januari – och uppladdningen är i full gång. Idag delar jag med mig av det andra avsnittet i serien ”Tips från influencercoachen”, en serie där du får lära dig om yrket som influencer och där jag också pratar om aktuella branschfrågor.

Är det något speciellt du vill att jag tar upp? Lämna en kommentar!

Vad tycker du är den viktigaste egenskapen för en influencer?

–  –

6 svar

  1. Jättebra video! Även om jag själv inte vill bli influenser så är det ändå intressant att lyssna. Tycker alla borde se det här, spec de där nissarna som muttrar i diverse komentarsfält om att det är så lätt att blogga och hur kan det va ett jobb? Det tar mer tid och engagemang än vad många förstår. Ville också säga att du har en skön röst att lyssna på 😊👍

  2. Pålitlighet är en viktig egenskap hos en influencer. Självklart kan man tycka olika, men viktigt att vara ärlig med sina tankar och inte skriva det som man tror andra vill läsa eller höra 🙂

    1. Håller HELT med. Och det är en egenskap som kommer längre fram. Men för att du ens ska kunna komma igång som influencer (innan du fått en publik som har förtroende för dig) så behövs passion. Så det är egentligen bara en tidsfråga. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

It takes a village!

Reklamsamarbete med Cellbes För några veckor sedan var Cellbes i stan och fotade för sin kampanj #ViÄrCellbes där ”vanliga” människor får vara modeller för en

Näräventyr i Gullvik

När vi kom ner till stranden utbrast jag: ”Det här har jag längtat efter hela vintern!” Det var fredag och jag hade några timmar innan

84. Instagrams algoritm – så får du den att jobba för dig!

Instagrams algoritm. Jag får nästan dagligen frågor om den, hur funkar den – men oftast – hur kan jag jobba runt den! Vi har fått för oss att algoritmen är något man måste komma underfund med och nästan bekämpa.Jag vet inte om någon av er varit inne…

62. Evelina Forsell

Evelina Forsell gick stylistlinjen på gymnasiet. När det under tredje året var dags att göra ett projektarbete valde många av Evelinas klasskompisar att skapa ett portfolio, som de skulle kunna använda för att visa upp sin kreativa ådra för potentiella…

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!