Mardrömmar… the sequel

Mardrömmar… the sequel

Mardrömmar är inte roligt. Jag kämpade i en timme med att vakna, eller åtminstone halvvakna och försöka byta kurs på drömmen, men likt förbannat så blev folk uppätna och nedskjutna på löpande band av en jättekille i ett ”War of the worlds” liknande scenario. Fruktansvärt tröttsamt. Så jag klev upp istället.

Jag väntar mig fortfarande att jättekillen ska dyka upp bakom knuten och börja sluka folk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Sommarbucketlist

Sommaren peakar tydligen just nu (ska 18 grader vara peaken, really?!) och jag känner att det är hög tid att knåpa ihop en bucketlist över

Hej min vinterjacka!

Jag har blivit med ny vinterjacka!

Min gamla är helt trasig och blixtlåset har gått sönder så det var dags. Dock ska jag fixa blixtlåset och använda den gamla som “hemma på gården och i skogen”-jacka medan den här nya får vara min “synas bland folk”-jacka!

Releasefest för ”Yrke: Influencer”

Alla bilder tagna av Caroline Frankesjö. I torsdags hade jag världens bästa kalas – min bokrelease! Vi höll till på Scandic Klara (där jag faktiskt

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!