Mardrömmar… the sequel

Mardrömmar… the sequel

Mardrömmar är inte roligt. Jag kämpade i en timme med att vakna, eller åtminstone halvvakna och försöka byta kurs på drömmen, men likt förbannat så blev folk uppätna och nedskjutna på löpande band av en jättekille i ett ”War of the worlds” liknande scenario. Fruktansvärt tröttsamt. Så jag klev upp istället.

Jag väntar mig fortfarande att jättekillen ska dyka upp bakom knuten och börja sluka folk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

MEG

Min bok ska vara klar idag. Så här sitter jag nu med panik och skrivkramp och mindervärdeskänslor och försöker klämma ur det sista ur den

Hej hej semester!

Jag har semester! Det är dag fyra och jag tycker faktiskt jag glidit in i semesterlunken alldeles utomordentligt i år. Jag har badat! Det hjälper