Marmalade & INGEN shopping!

Marmalade & INGEN shopping!

Sofis Mode börjar arta sig. Dagens program tycker jag var riktigt kul, kan ju bero på att stora delar av programmet tog plats i den stora staden i Väst. Jag gillade hennes sminktips om större läppar (faktiskt något nytt för mig) och jag kommer definitivt att söka upp Marmalade, vintagebutiken hon tipsade om, när jag är i New York.

Idag är jag trött. Det kan ha något att göra med gårdagens busande. Sånna dagar är det tur att man har en tid att passa, annars hade jag nog inte lämnat sängen. Efter min tid med terapeuten och en kille från försäkringskassan, så gick jag och Moppet ner på stan och flanerade runt. Hon skulle ha en present till sin mor och jag gick mest runt och samlade steg. Efter att hon hade rusat iväg till sitt tåg så tog jag en sväng på eget bevåg. Provade fem par underbara skor på Din Sko men köpte inte en enda! Jag hedrar den vita månaden! 🙂 Och de snälla människorna på Make Up Store lät mig byta skuggan som jag redan hade mot en knalligt blå istället. Jag ska våga i vår!

Nu ska jag mumsa semla (har inte ätit någon än!) och titta på ”Medium”. Bajbaj!

Oh! Glöm inte att rösta fram den finaste klänningen i ”Let's Dance”. Viktigt! *hinthintCarinsRosahinthint*

Ett svar

  1. Hm..du har du varit duktigare än jag. Jag skulle också ha någon form av vit månad men det höll inte så länge… Hittade ett par väldigt snygga shorts idag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Tankar kring att vara stark. Och skör.

Härom veckan fick jag höra att jag nog kan uppfattas som ganska ”hård”. Personen som sa det menade inget illa utan menade bara att jag

Vlog: Föreläser i Bukarest

I september blev jag inbjuden att föreläsa på ”Influencer Marketing Conference” i Bukarest, Rumänien. Jag fick bo på femstjärnigt hotell och ha en personlig ”viskare” på

Mål för entreprenören & #lifvet 2020

2020. Ett nytt decennium. Det är stort! Jag vet att det bara är ”ännu ett år” men det är något lite magiskt över sådana här