Nu är jag lite måsteshopping och en sprillans ny stegräknare rikare! Den blev inköpt på Intersport för 350:-, det är tydligen variant Rolls Royce med stegräknare, avståndsräknare, kaloriräknare, totalminne och, en liten extra twist i form av ett överfallsalarm! Testade det precis och jodå, det tjuter rätt bra. Trampat på vägen hem från Knalleland: 3410 steg!

Utöver det blev det Deo, handtvål, ny lyxig duschcreme i form av Lux Glowing Touch och svettband (på grääänsen till lagbrott). På vägen hem svängde jag in på Videomix och hyrde ”Red Eye” och köpte en stor påse godis. Because I'm worth it.

Nu ska jag göra mig lördagsfin för min man och börja laga myskäk till ikväll. Potatisgratäng eller kroketter? Hmm.. lutar åt gratängen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Göteborgstips! Herbarium i Palmhuset

När jag var i Göteborg förra veckan passade jag på att slinka in till Trädgårdsföreningen och Palmhuset! Kan du förstå att jag, som ändå bodde

30 dagar till val(vinst)!

Igår samlades glada centerpartister på Bruksgodset i Banafjäl för att peppa igång inför valspurten. Det är ju val den 11 september och nu börjar det