Med en traktörpanna är man vuxen

Med en traktörpanna är man vuxen

Så kom även denna födelsedag till sitt slut. Det har varit en lugn och skön födelsedag, detta är nog första året som jag inte känt detta enorma behov av att fira! Och då menar jag i form av fest, mycket folk och annat extraordinärt. Idag räckte det med några nära och kära, lite fika och C's underbart goda kycklingpasta.

Jag fick en traktörpanna (en djupare stekpanna) av C i födelsedagspresent och blev fånigt glad. Jag har tjatat om en sådan i månader, eftersom wok, pastasås och annat jämt svämmar över i stekpannan och fläckar ner hela spisen. kul är det faktiskt inte att svabba spisen. Att bli så fjantglad över en stekpanna (hrm, förlåt, traktörpanna) tyder nog på att jag börjar bli vuxen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Klänningsfeeling!

I tisdags fick jag feeling för klänning! Det var ett tag sedan jag fick det nu – och ännu längre sedan jag bjöd på någon

Dancing in September

September började med en folkfest! Det var dags för Övik Pride och lördagens tåg utgick från Öviks hamn. Jag gick så klart med Centerpartiet och

Ärteråsens fäbodar

Minns du att jag för någon vecka sedan berättade om när jag i juni var till Dalarna på fotoworkshop med Rania? Nu tänkte jag visa