Med en traktörpanna är man vuxen

Med en traktörpanna är man vuxen

Så kom även denna födelsedag till sitt slut. Det har varit en lugn och skön födelsedag, detta är nog första året som jag inte känt detta enorma behov av att fira! Och då menar jag i form av fest, mycket folk och annat extraordinärt. Idag räckte det med några nära och kära, lite fika och C's underbart goda kycklingpasta.

Jag fick en traktörpanna (en djupare stekpanna) av C i födelsedagspresent och blev fånigt glad. Jag har tjatat om en sådan i månader, eftersom wok, pastasås och annat jämt svämmar över i stekpannan och fläckar ner hela spisen. kul är det faktiskt inte att svabba spisen. Att bli så fjantglad över en stekpanna (hrm, förlåt, traktörpanna) tyder nog på att jag börjar bli vuxen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Lilla gumman att jag borde vara tacksam

”Jag är en tönt!” skriker Molly i mikrofonen och fnissar. ”Vem vill inte gå ut på en scen i 90 minuter och låtsas vara Beyonce?”

Skottland – Det blåser på toppen

Efter dryga två dagar i Cairngorms nationalpark i centrala Skottland tog vi sikte söderut, tillbaka mot Edinburgh. På vägen såg vi till att klämma några