Med en traktörpanna är man vuxen

Med en traktörpanna är man vuxen

Så kom även denna födelsedag till sitt slut. Det har varit en lugn och skön födelsedag, detta är nog första året som jag inte känt detta enorma behov av att fira! Och då menar jag i form av fest, mycket folk och annat extraordinärt. Idag räckte det med några nära och kära, lite fika och C's underbart goda kycklingpasta.

Jag fick en traktörpanna (en djupare stekpanna) av C i födelsedagspresent och blev fånigt glad. Jag har tjatat om en sådan i månader, eftersom wok, pastasås och annat jämt svämmar över i stekpannan och fläckar ner hela spisen. kul är det faktiskt inte att svabba spisen. Att bli så fjantglad över en stekpanna (hrm, förlåt, traktörpanna) tyder nog på att jag börjar bli vuxen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlog Kvaved

Vlog: Min vardag i Kvaved

Nu har jag bott i Övik och Kvaved i sisådär fem månader och ändå bara vloggat när jag varit iväg på äventyr. Men nu är

Tips från Influencercoachen - episod 5

Vad är en microinfluencer?

Vad är en microinfluencer egentligen? I det senaste avsnittet av min videoserie ”Tips från Influencercoachen” reder jag ut både det här hypade begreppet och förklarar

Ett helt år

Det blev en lite annorlunda kväll ikväll. Vi har nämligen haft ett extrainsatt årsmöte med Influencers of Sweden! Så jädra smidigt att kunna sköta allt