Med valkar på händerna

Med valkar på händerna

Nu har C verkligen grundat sin ”muy macho man” image genom att dra på sig ett par valkar på händerna. Igår låg han på golvet mest hela eftermiddagen och skruvade ihop vår nya matsalsgrupp. Detta efter att han spikat ihop en ”landgång” som ska gå från balkongen och ner till marken som Mitzi ska kunna använda när hon vill gå in och ut. Men hon är så harig och otacksam att ännu står landgången orörd. Mitzi är ute nu mest varje dag och jag måste säga, det är en helt annan katt! Hon jamar inte alls lika mycket längre och hon verkar mycket lugnare och mer harmonisk. Nu får vi bara hoppas att hon inte drar på sig några fästingar. Jag är inte så råsugen på borrelia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En Norrlandshelg

För ungefär två veckor sedan åkte jag upp till Norrland. Lite så här såg det ut. Anledningen till Norrlandsturen var att jag hade blivit inbjuden

Föreläsningsfredag!

Igår gjorde jag något som är VÄLDIGT ovanligt för mig; jag klev upp tidigt. Jättetidigt. 04.30. Alltså HALV FEM. Det är bisarrt jävla tidigt.  Anledningen