Med valkar på händerna

Med valkar på händerna

Nu har C verkligen grundat sin ”muy macho man” image genom att dra på sig ett par valkar på händerna. Igår låg han på golvet mest hela eftermiddagen och skruvade ihop vår nya matsalsgrupp. Detta efter att han spikat ihop en ”landgång” som ska gå från balkongen och ner till marken som Mitzi ska kunna använda när hon vill gå in och ut. Men hon är så harig och otacksam att ännu står landgången orörd. Mitzi är ute nu mest varje dag och jag måste säga, det är en helt annan katt! Hon jamar inte alls lika mycket längre och hon verkar mycket lugnare och mer harmonisk. Nu får vi bara hoppas att hon inte drar på sig några fästingar. Jag är inte så råsugen på borrelia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

69. Christoffer Collin/Wisslaren

Han beskriver sig själv som nörd, är ett stort Kent-fan och har över 1,3 miljoner följare på Instagram. Christoffer Collin är personen bakom instagramkontot ”Wisslaren” där fantastiska naturbilder och drömmiga solnedgånger dominerar flödet….

Skörda spenat

Innan det blev frost och svinkallt så skördade jag en massa spenat. Vår spenat har verkligen växt som ogräs i år och vi visste knappt

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!